Συνάντηση Φλουρέντζου – ΟΣΕΛ για επίλυση της ‘λεωφορειακής’ κρίσης

09:37 1/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Νέα συνάντηση θα έχουν ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Ευθύμιος Φλουρέντζου και η ηγεσία του ΟΣΕΛ σήμερα στις 10:45 το πρωί στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων σε μια προσπάθεια να επιλυθεί η διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΟΣΕΛ Ιορδάνη Ιορδάνους η νέα συνάντηση ορίστηκε λίγο πιο νωρίς με τηλεφώνημα

που δέχθηκε από τον Υπουργό Συγκοινωνιών.

Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι και των έξι εταιρειών έχουν κατέλθει σε επ’ αόριστον απεργία σύμφωνα με τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί στις αρχές Ιανουαρίου, όταν και πάλι είχε δημιουργηθεί παρόμοιο πρόβλημα με τις εταιρείες να επικαλούνται έλλειψη ρευστότητας για την καταβολή του 13ου μισθού των εργαζομένων.

«Αυτή τη στιγμή απεργεί το προσωπικό και των έξι εταιρειών λεωφορείων», είπε σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο ΓΓ της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ Αθως Ελευθερίου , προσθέτοντας ότι «ο λόγος είναι γιατί και οι έξι εταιρείες δεν έχουν πληρώσει το προσωπικό τους και μάλιστα με ενημέρωση που είχαμε δεν ξέρουν πότε θα είναι σε θέση να το πληρώσουν».

«Γι αυτό και με βάση και προηγούμενες αποφάσεις μας, αν πλέον δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι στο τέλος του μήνα, την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα θα διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους με δυναμικά απεργιακά μέτρα», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα