Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Λάρνακας

12:05 14/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίζεται και σήμερα η ταλαιπωρία πολλών επιβατών στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, αφού οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα επανήρχησαν τα μέτρα κωλυσιεργίας.

Με δηλώσεις του  ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports, Αδάμος Ασπρής, είπε πως «επιβεβαιώνουμε ότι δυστυχώς, επανάρχισαν το πρωί τα μέτρα κωλυσιεργίας από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Ως εκ τούτου αναμένεται ότι θα παρουσιαστούν σημαντικές καθυστερήσεις στο σημερινό πτητικό πρόγραμμα του Διεθνούς Αερολιμένα της Λάρνακας».

Κληθείς να εκτιμήσει τον αριθμό των πτήσεων που αναμένεται να επηρεαστούν από τις σημερινές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, ο κ. Ασπρής σημείωσε ότι «η κατάσταση είναι ρευστή και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς”.

Επισήμανε ωστόσο, ότι ”εάν δεν τερματιστούν τα μέτρα κωλυσιεργίας, ο συνολικός αριθμός των πτήσεων που αναμένεται να επηρεαστούν στη διάρκεια της σημερινής μέρας θα είναι αρκετά μεγαλύτερος σε σύγκριση με χθες».

Ανέφερε ακόμα ότι «με βάση τους υπολογισμούς του Κέντρου Επιχειρήσεων της Hermes Airports οι καθυστερήσεις που παρουσιάζονται κυμαίνονται από 30 λεπτά μέχρι και 5 ώρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα