Συνελήφθη 33χρονος από τη Συρία για κυκλοφορία πλαστών εγγράφων

20:49 28/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου για άτομο Συριακής καταγωγής, 33 ετών, για τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα σήμερα παρουσιάστηκε στο Αεροδρόμιο Πάφου πρόσωπο με Σουηδικό διαβατήριο που θα αναχωρούσε για την Ισπανία. Σύμφωνα με την αστυνομία κατά τον έλεγχο διαβατηρίων ηγέρθησαν υπόνοιες ότι το διαβατήριο ήταν πλαστογραφημένο, ενώ διαπιστώθηκε ότι το άτομο αυτό δεν μιλούσε την Σουηδική

γλώσσα.

Ανακρινόμενο το εν λόγω πρόσωπο ανέφερε τα πραγματικά του στοιχεία, λέγοντας πως ήταν 33 ετών από τη Συρία και πως τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ( διαβατήριο ) τα αγόρασε για το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ σε άγνωστο μέρος στην Κύπρο.

Ο 33χρονος συνελήφθηκε για τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων εξετάζει την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα