Θα συνεχιστούν οι βροχές και τα χιόνια μέχρι την Τετάρτη

16:26 30/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σχετικά χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και θα σημειώνονται βροχές και καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα σημειώνεται χιονόπτωση ενώ τοπικά θα επικρατεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί και στα νότια και δυτικά νοτιοανατολικοί μέχρι νοτιοδυτικοί γενικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο

εσωτερικό, στους 8 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 9 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον πλην ένα περίπου βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τρίτη ο καιρός είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, ενώ αργότερα, το απόγευμα, θα είναι γενικά άστατος με τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να σημειωθεί νέα ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα παραμείνουν στα βόρεια βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια και δυτικά το απόγευμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα είναι κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και στους 2 περίπου βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ παροδικές νεφώσεις είναι δυνατό να φέρουν τοπικές βροχές κυρίως στα παράλια και στα ψηλότερα ορεινά ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα βόρεια και ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Την Τετάρτη παροδικές νεφώσεις αναμένεται να φέρουν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και ψυχρός, με την θερμοκρασία να σημειώνει παραπέρα πτώση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί σε επίπεδα κάπως πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

Keywords
Τυχαία Θέματα