Τη μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, εισηγείται το Επιτελείο Αναστασιάδη

15:38 21/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τη μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος για νοικοκυριά και μικρομεσαίες ως μέτρο ανακούφισης μέχρι να γίνει εφικτή η έλευση του φυσικού αερίου, εισηγείται το Επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Μητσόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο Επιτελείο Αναστασιάδη, ο κ. Μητσόπουλος είπε ότι τις τελευταίες μέρες όλες οι πολιτικές δυνάμεις βρεθήκαμε στο δύσκολο δίλλημα να επιλέξουμε μεταξύ άτακτης

χρεοκοπίας και μιας σειράς σκληρών επίπονων μέτρων. «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο και την κοινωνία επιλέξαμε το δεύτερο. Αναγνωρίζουμε τα δύσκολα προβλήματα που δημιουργούνται από την επιβάρυνση του κόστους ζωής, την αύξηση της φορολογίας και τη μείωση των εισοδημάτων», είπε.

Παράλληλα, ανέφερε πως «αυτές ιδιαίτερα τις μέρες, εν όψει των γιορτών, θεωρούμε πως αυτή η Πολιτεία οφείλει μια θετική χειρονομία προς όσους σκληρότερα δοκιμάζονται από την κρίση, προς τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού».

«Στην κατεύθυνση αυτή», κατέληξε ο κ. Μητσόπουλος, «εισηγούμαστε όπως η ΑΗΚ προχωρήσει στη μείωση των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος για νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις σαν ένα βραχυπρόθεσμο μέτρο ανακούφισης μέχρις ότου γίνει εφικτή η έλευση του φυσικού αερίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα