Την Πέμπτη με την τρόικα ο Πρωθυπουργός, την Παρασκευή οι προγραμματικές δηλώσεις

18:32 3/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου, στις 13:00 ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα δεχτεί τους επικεφαλής της τρόικας στο Μέγαρο Μαξίμου, για μια πρώτη συνάντηση, στην οποία θα παρευρεθεί και ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος θα ορκιστεί το πρωί της Πέμπτης για να αναλάβει και επισήμως τα νέα

του καθήκοντα και να δεχτεί τους επικεφαλής της τρόικας στο Υπουργείο Οικονομικών, στις 11:00 το πρωί.

Της συνάντησης τόσο του Υπουργού Οικονομικών όσο και του Πρωθυπουργού με την τρόικα θα προηγηθεί νέος κύκλος επαφών του Πρωθυπουργού τόσο με το οικονομικό επιτελείο όσο και με τους Προέδρους των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς αντίστοιχα. Η νέα αυτή συνάντηση των αρχηγών θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης πιθανότατα στην οικεία του κ. Σαμαρά.

Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, την Παρασκευή 6 Ιουλίου το απόγευμα, θα αναγνωστούν στη βουλή οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης και η όλη διαδικασία με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προγραμματικές δηλώσεις θα αναγνώσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, οποίος όμως θα κάνει μια σύντομη ομιλία, σε αντίθεση με ό,τι είθισται λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο κ. Σαμαράς, ο οποίος αναρρώνει από σοβαρή εγχείριση στο δεξί μάτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα