Το «Δεν Ξεχνώ» παραμένει στις καρδιές μας δηλώνει η «Νέα Μέρα»

13:42 20/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλους όσους αγωνίσθηκαν τις μέρες της τουρκικής εισβολής για να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις του εισβολέα, εξέφρασε με ανακοίνωση του εκ μέρους κόμματος «Νέας Μέρας» το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και Γραμματέας ΕΔ-ΣΑ της Νέας ΜΕΡΑς Αντιστράτηγος ε.α. Νίκος Χριστοδουλόπουλος, αποτίνοντας φόρο τιμής «σε όλους όσους έδωσαν τη ζωή τους στο πεδίο της μάχης και όχι μόνο».

«Το ‘ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ’ παραμένει στις καρδιές και στη σκέψη μας, μέχρι την ημέρα που η νομιμότητα θα αποκατασταθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο κ. Χριστοδουλόπουλος με αφορμή την

μαύρη επέτειο της συμπλήρωσης 39 χρόνων από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο και την παράνομη στρατιωτική κατοχή του 37% της Κυπριακής Δημοκρατίας, από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής, τα οποία όπως αναφέρει «εξακολουθούν να στρατοπεδεύουν επί του βορείου τμήματος της νήσου, παρά τα κατ΄ επανάληψη εκδοθέντα καταδικαστικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τα οποία, όχι μόνο η Τουρκία αγνοεί αλλά και η διεθνής κοινότητα, η οποία δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για να επιβάλει την εφαρμογή τους, όπως έκανε σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις».

«Η συνεχιζόμενη παρανομία εις βάρος μιας χώρας μέλους της Ε.Ε. και μάλιστα από μια χώρα που επιθυμεί να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή οικογένεια, προσβάλει κατάφωρα το διεθνές δίκαιο» καταλήγει ο κ. Χριστοδουλόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα