Το ΕΥΡΩΚΟ καλεί τους ποιμνιοτρόφους να αποφεύγουν ακρότητες

14:32 25/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το ΕΥΡΩΚΟ καλώντας τους ποιμνιοτρόφους να δείξουν κατανόηση και να αποφύγουν ενέργειες που θα προκαλέσουν κοινωνική αναστάτωση και θα στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον τους, διατυπώνει τη θέση ότι η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να αναθεωρήσει τη στάση της, να δείξει ευαισθησία στα δίκαια αιτήματα των ποιμνιοτρόφων και να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου που υπάρχουν προκειμένου να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις που να ικανοποιούν και τις δύο πλευρές.

Σε ανακοίνωσή του το ΕΥΡΩΚΟ

αναφέρει πως οι στείρες αντιπαραθέσεις, οι συγκρούσεις και οι εκβιασμοί είτε από την Κυβέρνηση είτε από τους ποιμνιοτρόφους δεν βοηθούν στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος της αιγοπροβατοτροφίας.

«Κακίζουμε  την ενέργεια της Κυβέρνηση Χριστόφια, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Αλήθεια’, με κλιμάκιο της ΚΥΠ ‘φακέλωνε’ απροκάλυπτα τους διαμαρτυρόμενους στα επεισόδια του Προεδρικού», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το ΕΥΡΩΚΟ διατυπώνει επίσης τη θέση ότι «οι κυβερνώντες επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους όπως έπραξαν το καλοκαίρι του 2009, όταν κατά τον ίδιο τρόπο ‘φακέλωναν’ στελέχη του ΕΥΡΩΚΟ σε εκδήλωση του κόμματος» και διερωτάται εάν «αυτή είναι η δημοκρατία της προοδευτικής Κυβέρνησης Χριστόφια».

Keywords
Τυχαία Θέματα