Το Επιτελείο Αναστασιάδη χαιρετίζει τον τερματισμό της απεργίας των οικοδόμων

16:19 13/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υποψηφίου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, με γραπτή δήλωσή του, χαιρετίζει «με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στην οικοδομική βιομηχανία και την επιστροφή στην εργατική ειρήνη και ομαλότητα».

«Στοιχεία», σύμφωνα με τη δήλωση, «που αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για να ξεπεράσει η πατρίδα μας τις οικονομικές δυσκολίες με τις οποίες βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπη».

Χαιρετίζει, επίσης, «το πνεύμα ευθύνης και συνδιαλλαγής

που επιδείχθηκε από τους κοινωνικούς εταίρους. Αυτό ακριβώς το πνεύμα της σύνεσης, της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας είναι που χρειάζεται σήμερα ο τόπος για να ξεπεράσουμε με επιτυχία δυσκολίες και προκλήσεις».

«Η συνεργασία, η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη είναι οι βασικές προϋποθέσεις για αποφυγή εντάσεων και αντιπαραθέσεων που ζημιώνουν την οικονομία μας και επιφέρουν ανεπανόρθωτα πλήγματα στην κοινωνική συνοχή», προσθέτει.

Αναφέρει ακόμη ότι «στο εσωτερικό είναι ζωτικής σημασίας να πετύχουμε την ενότητα και τη συνεργασία των κοινωνικών δυνάμεων. Να διασφαλίσουμε εργατική ειρήνη ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα δυσμενή δεδομένα που δημιουργούνται στο εξωτερικό. Ενώνοντας δυνάμεις, μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα. Μπορούμε να βάλουμε την Κύπρο στο δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα