Τον απήγαγαν και τον έδεσαν με χειροπέδες σε σιδεροκολόνα εγκαταλελειμμένου εστιατορίου στην Λεμεσό!

12:55 17/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Γύρω στις τέσσερις το απόγευμα χθες, δόθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Λεμεσού, ότι σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, υπήρχε ένα πρόσωπο που στο χέρι του έφερε μια χειροπέδα και ζητούσε βοήθεια.
Μέλη του ΤΑΕ, μετέβηκαν αμέσως στην σκηνή, όπου εντόπισαν έναν άντρα, ο οποίος τους ανέφερε ότι γύρω στις πέντε τα ξημερώματα χθες, ενώ βρισκόταν στην κατοικία του στη Λευκωσία, απήχθηκε από τέσσερα άγνωστα του πρόσωπα, τα οποία αφού τον κτύπησαν και τον απείλησαν με πιστόλι, τον έβαλαν σε όχημα

και τον οδήγησαν σε άγνωστη του περιοχή στη Λεμεσό, όπου τον κτύπησαν εκ νέου και τον απείλησαν. Όπως ανέφερε, αφού τον έδεσαν με χειροπέδες σε σιδεροκολόνα εγκαταλελειμμένου εστιατορίου, τον εγκατέλειψαν, ενώ ο ίδιος κατάφερε να ελευθερωθεί και ζήτησε βοήθεια.
Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου αφού εξετάστηκε από την επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλές εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα