Τρεις τραυματίες σε τροχαία σε Πρωταρά και Λευκωσία

10:46 25/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τρία πρόσωπα τραυματίστηκαν σε δύο τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν χθες στις επαρχίες Αμμοχώστου και Λευκωσίας.

Οπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, το πρώτο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα, όταν μοτοποδήλατο που οδηγούσε 17χρονος από τη Λευκωσία, στη λεωφόρο Πρωταρά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με δεύτερο μοτοποδήλατο που οδηγούσε επίσης 17χρονος από τη Λευκωσία.

Από το δυστύχημα, ο οδηγός του πρώτου μοτοποδηλάτου τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε

ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αφού διασωληνώθηκε κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.

Το δεύτερο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 8.25 περίπου το βράδυ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 80χρονος από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, σε χωμάτινο μικρό δρόμο, στην προσπάθεια του να εισέλθει στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος από χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Από το δυστύχημα και οι δύο οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 27χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στα πόδια και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, ενώ ο 80χρονος υπέστη πολλαπλά τραύματα και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται από σοβαρή έως κρίσιμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα