Τρία άτομα συνελήφθηκαν για πορνεία στη Λάρνακα

12:32 1/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης προφυλάκισης εναντίον τριών ατόμων, δύο γυναικών από το Βιετνάμ, μίας 41χρονης και μίας 49χρονης και ενός 51χρονου από τη Σλοβακία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής και αποζείν από κέρδη πορνείας.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες το απόγευμα ύστερα από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ και του ΤΑΕ της πόλης μετέβησαν σε διαμέρισμα όπου εντόπισαν δύο αλλοδαπές ασιατικής καταγωγής, μία 41χρονη και μία 49χρονη, που βρίσκονταν στην Κύπρο παράνομα, να επιδίδονται σε αγοραίο έρωτα».

Πρόσθεσε ότι στο ίδιο διαμέρισμα εντοπίστηκε και 51χρονος Σλοβάκος ο οποίος φαίνεται να έχει σχέση με τα συγκεκριμένα αδικήματα.

Ανέφερε ακόμα ότι και οι τρεις συνελήφθησαν για αδικήματα διατήρησης οίκου ανοχής και αποζείν από κέρδη πορνείας. Οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης προφυλάκισης.

Η 41χρονη έχει προβεί σε θεληματική κατάθεση και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν από την Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα