Τριάντα καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα στη συναυλία «Υποστηρίζω την Πάφο»

17:31 9/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τριάντα τοπικά σχήματα και καλλιτέχνες από την Κύπρο και την Ελλάδα θα συμμετάσχουν σε εθελοντική βάση στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης με τίτλο «Υποστηρίζω την Πάφο», που διοργανώνει ο Δήμος Πάφου, με στόχο την ενίσχυση του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου και γενικότερα ομάδων του πληθυσμού που έχουν πληγεί από την κατάσταση της οικονομίας.

Στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου, ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας αναφέρθηκε στις

λεπτομέρειες της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής, έξω από το Δημοτικό μέγαρο Πάφου, με τη συμμετοχή των Ελλήνων και Κυπρίων καλλιτεχνών, όπως των Δημήτρη Κοργιαλά, Ευδοκία Καδή, Φωτεινή Δάρρα, Παναγιώτη Μάργαρη, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Γ ιώργο Παπαδόπουλου, Γιώργο Σταματάρη , Καίτη Γαρμπή, Θάνο Πετρέλη και Στέλιο Δημοσθένους.
Επίσης, θα συμμετέχουν οι Χρίστος Ριαλάς, Γιώργος Ελευθερίου, Ρούλα Μαλλή, Χρίστος Χαλικιόπουλος, Γιώργος Σαξατές, Σωκράτης Τερπίζης, Άδωνης Μιχαηλίδης, Ανδρέας Αρτέμης, Πόλυς Χαραλάμπους, Σωτήρης Καραγιώργης, Χριστίνα Τσιέλεπου, Ευθύβουλος Θεοχάρους, Φίλιππος Σοφοκλέους, Μαρία Χατζηιωάννου, Αλέξανδρος Τζαπαλίδης, Σωτήρης Χρυσάνθου, Φιλονίλα Χριστοφόρου και το σχήμα “Prospectus”.

Το κοινό που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση αντί εισιτηρίου θα μπορεί να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πάφου, στο χώρο της διοργάνωσης θα στηθούν περίπτερα συλλογής τροφίμων. Η συναυλία αλληλεγγύης θα διαρκέσει μέχρι τις 22:30 το βράδυ της Κυριακής, ενώ παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. -

Keywords
Τυχαία Θέματα