Τρόφιμα από την Αστυνομία Πάφου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

12:38 14/12/2012 - Πηγή: OnlyCY


Σχεδόν δύο τόνους τροφίμων πρόσφεραν σήμερα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου στο Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο εις μνήμη του Υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου.

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάφου την αστυνομική διεύθυνση Πάφου για την ευαισθητοποίηση της για την εκστρατεία του Δήμου, με στόχο να μπορέσει να διαθέσει φαγητό σε άπορες οικογένειες της πόλης και στην προσπάθεια να εξυπηρετηθούν τουλάχιστον 500 οικογένειες.

Ο κ. Βέργας είπε πως «η σημερινή προσφορά,

που υπολογίζεται γύρω στους δύο τόνους από διάφορα τρόφιμα, εις μνήμη του Υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου, μας βοηθά αφάνταστα, ούτως ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι το έχουν πάρα πολύ ανάγκη σ’ αυτή την περίοδο».

Ο Δήμος Πάφου, όπως ανέφερε, έχει ακυρώσει ακόμα και συγκεκριμένες εκδηλώσεις, σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσει χρήματα, ούτως ώστε να διαθέσει τα χρήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ανακοίνωσε ακόμη, πως υπάρχει συγκεκριμένη επιτροπή που μελετά τα κριτήρια προσφοράς της βοήθειας και θα καταρτιστούν συγκεκριμένοι κατάλογοι, ώστε όλοι οι πολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη, να μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Δήμου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως η Αστυνομία δείχνει και έμπρακτα το ανθρώπινο της πρόσωπο. Αυτή τη φορά, πρόσθεσε, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, «η Αστυνομία ευαισθητοποιήθηκε και αφουγκραζόμενη τις δυσκολίες και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποιοι συμπολίτες μας, ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, εκτός από τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, κατάφεραν με δικές τους ενέργειες εις μνήμη του υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου να συγκεντρώσουν μεγάλη ποσότητα τροφίμων που ξεπερνά τον 1,5 τόνο».

Η μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ανέφερε ο κ. Τσαπής, παραδόθηκε στο Δήμαρχο Πάφου, για να διατεθεί από το κοινωνικό παντοπωλείο σε οικογένειες που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Με την ευκαιρία έκανε αναφορά και σε άλλη περίπτωση, κατά την οποία μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, και πάλι εις μνήμη του Υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου, συγκέντρωσαν χρήματα, τα οποία θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση οικογένειας ανήλικου αγοριού 20 μηνών που έχει πρόβλημα με την όραση του και χρειάζεται να μεταφερθεί στο εξωτερικό για θεραπεία.

Πιστεύουμε, είπε ο κ. Τσαπής, ότι ενέργειες όπως και αυτή συνδράμουν στη βελτίωση των σχέσεων της Αστυνομίας με το κοινό, φέρνουν τον αστυνομικό πιο κοντά στον πολίτη με τον οποίο επιδιώκεται η καλύτερη δυνατή συνεργασία για την πάταξη του εγκλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα