Τρόφιμα σε δυσπραγούσες οικογένειες παρέδωσε στη Λάρνακα ο Άντρος Κυπριανού

13:18 27/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επίσκεψη στο Οίκημα «Προμηθέας» στη Λάρνακα όπου στεγάζεται το Σωματείο «ΜΑΝΑ» πραγματοποίησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο οποίος παρέδωσε τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη από βοήθεια λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Κύπρο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κυπριανού συνεχάρη το Σωματείο «ΜΑΝΑ» για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει, την οποία χαρακτήρισε «πάρα

πολύ σημαντική μέσα στις δύσκολες συνθήκες που διέρχεται σήμερα ο τόπος μας. Θεωρώ ότι η κοινωνική αλληλεγγύη θα πρέπει αυτή τη περίοδο ιδιαίτερα να αναβαθμιστεί, είναι ένα χαρακτηριστικό που πάντα ξεχώριζε ο κυπριακός λαός και θέλω να πιστεύω πως αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές θα ανταποκριθούμε όλοι στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό».

Ο κ. Κυπριανού συνεχάρη «ιδιαίτερα εκείνες τις οικογένειες οι οποίες στηρίζουν με διάφορες εισφορές την πρωτοβουλία του Σωματείου, όπως είναι οι οικογένειες των αγαπητών και αξέχαστων, αείμνηστων Γιώργου Χριστοδουλίδη και Κίκη Γιάγκου αλλά και πολλών άλλων ανώνυμων στελεχών και μελών του κόμματος ή φίλων του ΑΚΕΛ».

Ανέφερε ακόμα ότι «ως κόμμα έχουμε δώσει κατεύθυνση προς τις Επαρχιακές μας Επιτροπές όχι απλά και μόνο να στηρίξουν τέτοιες πρωτοβουλίες αλλά να αναλάβουν να τις χτίσουν έτσι ώστε να συμβάλουμε στο να περιοριστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα μια μεγάλη μερίδα του κόσμου».

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Σωματείου «ΜΑΝΑ» Εμιλυ Χριστοφίδου – Λεοντιάδου καλωσόρισε τον ΓΓ του ΑΚΕΛ για την επίσκεψη του στο Σωματείο, ενώ ευχαρίστησε την Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου και του ΑΚΕΛ Λάρνακας για τη βοήθεια προς το Σωματείο.

Είπε ακόμα ότι το Σωματείο ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1959 «με βασικό στόχο την βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας, βασικά προς τους άνεργους και τους ανθρώπους με χαμηλά εισοδήματα. Εχουμε ως στόχο να δίνουμε τρόφιμα σε οικογένειες μία φορά το μήνα και τα τρόφιμα αυτά τα μαζεύουμε μέσα από τον εθελοντισμό και μέσα από κάποιες εισφορές που δίνονται προς το Σωματείο».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κυρία Λεοντιάδου είπε πως υπάρχουν κριτήρια για να πάρει κάποιος βοήθεια από το Σωματείο «ΜΑΝΑ» και εξήγησε ότι «οι άνθρωποι που απευθύνονται προς εμάς πρέπει να συμπληρώσουν κάποιο έντυπο και βασικό κριτήριο είναι η ανεργία και τα χαμηλά εισοδήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα