Υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκαν οι δύο ύποπτοι για το φόνο του 32χρονου Ανδρέα Χαραλαμπίδη

15:42 8/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διέταξε την 8ήμερη κράτηση ενός 31χρονου Βούλγαρου και ενός 28χρονου Ελληνοκύπριου, σε σχέση με το φόνο του 32χρονου Ελληνοκύπριου Ανδρέα Χαραλαμπίδη που σημειώθηκε στις 22 Αυγούστου του 2012.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο Νίκος Τσαππής ανέφερε ότι «μέλη του ΤΑΕ Πάφου προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων σε σχέση με την διερευνώμενη υπόθεση φόνου 32χρονου που διαπράχθηκε στις 22 Αυγούστου.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον των δύο προσώπων, ενός 28χρονου και ενός 31χρονου».

Ο κ. Τσαππής πρόσθεσε ότι «εναντίον των υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθηκαν. Παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον τους εκδόθηκαν διατάγματα προσωποκράτησης οκτώ ημερών».

«Όσον αφορά τη σύλληψή τους εξασφαλίστηκε μαρτυρία σε σχέση με τεκμήρια που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών. Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.Οι δύο συλληφθέντες ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον του 32χρονου ανακρινόμενοι αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη στην υπόθεση», πρόσθεσε ο κ. Τσαππής.

Keywords
Τυχαία Θέματα