Οικολόγοι: Η Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει άμεσα τί γίνεται με το ρωσικό δάνειο

14:12 8/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Κυβέρνηση θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα χωρίς άλλο αναμάσημα των λέξεων τί γίνεται με το ρωσικό δάνειο και να σταματήσουν οι σκόπιμες διαρροές πληροφοριών, δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Ελένη Χρυσοστόμου.

«Δυστυχώς η χώρα κάνει αγώνα δρόμου επιβίωσης καθημερινά. Δεν υπάρχουν περιθώρια για να μαδάνε οι κυβερνώντες μαργαρίτες», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι ενώ οι φήμες για το πότε θα πάρουμε το περιβόητο ρωσικό δάνειο οργιάζουν, τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας το μόνο που πετυχαίνουν είναι να σκορπούν την αβεβαιότητα στην αγορά.

«Καθημερινά

είμαστε μάρτυρες  στο σταδιακό πάγωμα της αγοράς, στο κλείσιμο εκατοντάδων μεσαίων επιχειρήσεων, στην αύξηση των ανέργων, στη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν και δυστυχώς η οικονομική κατάσταση στα άλλοτε εύπορα κυπριακά νοικοκυριά γίνεται αβάστακτη», ανέφερε η κ. Χρυσοστόμου.

Είπε επίσης ότι το Κίνημα Οικολόγων θεωρεί ότι  αυτή “η αναποφασιστικότητα της Κυβέρνησης  να πάρει τα απαραίτητα μέτρα και η ολιγωρία που επιδεικνύει , δυσχεραίνουν την κατάσταση μέρα με τη μέρα”.

Ανέφερε τέλος ότι η ανεργία για το σύνολο του 2011 έφτασε στο ποσοστό ρεκόρ 11%  ή 34  χιλιάδες άνθρωποι και το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 2,3%.

Keywords
Τυχαία Θέματα