Υπό ίδρυση Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λευκωσίας

13:54 10/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας αποφάσισε τη σύσταση και λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λευκωσίας με στόχο την ενεργοποίηση των νέων για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία και γενικά την ανάπτυξη δραστηριοτήτων προς όφελος της νεολαίας της πόλης.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μπορούν να συμμετάσχουν οργανώσεις νεολαίας και άτυπες ομάδες νέων που δραστηριοποιούνται τοπικά εντός των δημοτικών ορίων Λευκωσίας και που απαραίτητα ικανοποιούν τα κριτήρια και προϋποθέσεις που έχουν καθοριστεί στο καταστατικό.

Η πρώτη γενική ιδρυτική

συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λευκωσίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 και ώρα 18:00 στην υπόγεια αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στη Λαϊκή Γειτονιά.

Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί τις οργανώσεις νεολαίας που πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια να αποστείλουν γραπτή δήλωση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Irene.Achilleos@nicosiamunicipality.org.cy με την οποία να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή τους στην πρώτη ιδρυτική συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα