Το Volume festival επιστρέφει στο Βόλο!!

Η ζωντανή εμπειρία χτυπά στην πόλη του Βόλου, Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011!!

Μια από τις μεγαλύτερες συναυλιακά βραδιές φέτος το φθινόπωρο στην Ελλάδα είναι γεγονός- με ένα εισιτήριο από κοντά οι πιο hot καλλιτέχνες σε ένα μοναδικό event.

 

Μετά την περσινή του επιτυχία με ένα sold out διήμερο, το Volume Festival επιστρέφει στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, στην αίθουσα Gold Star

…together with Cutty Sark!

 

H Plenty Projects και η Demo Mode, μας προσκαλούν σε ένα διήμερο ξεφάντωμα συναυλιών με όλα τα στοιχεία για να μείνει αξέχαστο. Σε ένα χώρο, 4 μπάντες ανα ημέρα, 2 ημέρες διάρκεια, 40 kW ήχου και ένα κοινό που συναντιέται στο Βόλο από όλη την Ελλάδα! Αφήνουμε τις ανησυχίες και την πεσμένη διάθεση για να εκτονωθούμε στο Volume II.

 

Μερικά από τα καλύτερα καλεσμένα και τοπικά σχήματα συναντιούνται στο Βόλο και για δεύτερη φoρα και η πόλη δονείται με μουσική!

 

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου

 

Παύλος Παυλίδης & the B-Movies Λεωνίδας Μπαλάφας

Band Fatale

Mr. Highway

 

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

 

The Burger Project Imam Baildi ft. MC Yinka Cayetano full band Ten Days Band Οι συναυλίες ξεκινούν κάθε βράδυ από τις 9 μέχρι αργά (πόρτες ανοίγουν μια ώρα νωρίτερα), ενώ αναμένονται και after parties για τους εορτάζοντες Δημήτρηδες και τους φίλους τους, καθώς και όσους αναζητούν λίγη παραπάνω ένταση πριν την εθνική εορτή μας.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι λογικά προσαρμοσμένες, με την επιλογή του ειδικού εισιτηρίου διημέρου για τους φανατικούς μουσικόφιλους που θα ανταμώσουν στην επανάληψη:

Προπώληση ανα ημέρα: 12 € , Προπώληση Διημέρου: 22 € (περιορισμένος αριθμός) Ημέρας (Ταμείο): 15 €

Προπώληση εισιτήριων από 14/10 στα εξής σημεία:

Public Βόλου| Seven Spots | Aββαειο |Κουρσάρος | Poco Pico

Volume fest, Βόλος 26 & 27 Οκτωβρίου 2011 ~ Ανεβάστε την ένταση!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Volume, Βόλο,Volume, volo