ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Εκκωφαντική καταδίκη των πολιτικών των Μνημονίων και της τρόικας

«Ο αγώνας για την Αριστερά της νικηφόρας ανατροπής συνεχίζεται».

Για εκκωφαντική καταδίκη των πολιτικών των Μνημονίων και της τρόικας και τον καταποντισμό των κομμάτων της συγκυβέρνησης κάνει λόγο η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., σε ανακοίνωσή της σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών.

Τονίζει μάλιστα ότι οποιαδήποτε σκέψη ή προσπάθεια για διαμόρφωση κυβέρνησης που να εφαρμόσει τέτοιες πολιτικές ισοδυναμεί με «πραξικόπημα

ενάντια στη βούληση του λαού».

Σημειώνει ακόμη ότι οι εκλογές ανέδειξαν μια μεγάλη στροφή του λαού προς την Αριστερά, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην δικαίωση των πολιτικών των ηγεσιών της, αλλά προσδοκία για μια σύγκρουση με την πολιτική των Μνημονίων, της τρόικας και της ΕΕ, για να έρθει πραγματικά ο λαός στο τιμόνι.

Σχολιάζοντας τις επιδόσεις των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» χαρακτηρίζει ανησυχητικό το γεγονός ότι η αντιμνημονιακή διάθεση και η οργή του λαού ενίσχυσε το κόμμα του κ. Καμμένου, «κόμμα με επιθετικές αστικές θέσεις που καμία σχέση δεν έχουν με τα λαϊκά συμφέροντα».

Ακόμη πιο θλιβερό, όπως τονίζει, είναι «το ποσοστό της φασιστικής ακροδεξιάς συμμορίας Χρυσής Αυγής». Σύμφωνα με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., «η ενίσχυση αυτή αποτυπώνει και την προσπάθεια δυνάμεων του συστήματος να σπρώξουν την οργή του λαού σε ρατσιστικές και ακροδεξιές διεξόδους, τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν την επόμενη μέρα για να χτυπήσουν την Αριστερά και το λαϊκό κίνημα».

Σε ό,τι αφορά τις δικές της επιδόσεις υπογραμμίζει ότι κατάφερε μια σημαντική καταγραφή, με υπερτριπλασιασμό του ποσοστού και των ψήφων της σε πανελλαδική κλίμακα (σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές).

Παρότι, όπως σημειώνει, το αποτέλεσμα ήταν χαμηλότερο των προσδοκιών των αγωνιστών που έδωσαν τη μάχη, «αναδεικνύει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε ένα υπαρκτό ρεύμα εντός της κοινωνίας και της Αριστεράς».

«Ο αγώνας για την Αριστερά της νικηφόρας ανατροπής συνεχίζεται. Ο αγώνας για την αποδέσμευση του λαού από τα Μνημόνια, το χρέος, το ΔΝΤ και την ΕΕ συνεχίζεται αμείωτος από αύριο στους δρόμους», τονίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα