Επικοινωνιακές εκπλήξεις από την Χρυσή Αυγή το βράδυ της Κυριακής

Δεν θα στείλει εκπροσώπους της στα κανάλια.

Εκτός απίθανου απροόπτου ή μεμονωμένων περιπτώσεων, η Χρυσή Αυγή δεν αναμένεται να εκπροσωπηθεί στα εκλογικά πάνελ που οργανώνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για την Κυριακή. Το εμπάργκο που επέβαλλε στα κανάλια ο ακροδεξιός σύνδεσμος, μετά το περιστατικό στον ΑΝΤ1, δεν έχει αρθεί και ως εκ τούτου, το βράδυ της Κυριακής δεν θα στείλει εκπροσώπους του στα

εκλογικά τραπέζια.

Το γεγονός – ομολογουμένως – «βολεύει» τους υπευθύνους των σταθμών, αφού τους απαλλάσσει από περιττές σκοτούρες και ενδεχόμενους μπελάδες! Ωστόσο, οι γνωρίζοντες τον συγκεκριμένο χώρο, υποστηρίζουν ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που αναμένεται να περάσουν ξανά το κατώφλι της Βουλής, δεν θα μείνουν «σιωπηλά» το βράδυ της Κυριακής. Θα επικοινωνήσουν με το τηλεοπτικό κοινό, αναγνωρίζοντας τη δύναμη του Μέσου, αλλά με απροσδόκητους τρόπους που ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ τους.

Για αυτό πολλοί μιλούν για επικοινωνιακές εκπλήξεις, αλλά και τρικ που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις. Άλλωστε αποδείχθηκε ότι παρά τον αποκλεισμό τους, βρίσκουν τρόπους – όταν τους δίνεται η ευκαιρία, να επικοινωνήσουν τα μηνύματά τους και να ενισχύσουν την εικόνα τους την οποία φροντίζουν με μοναδικό ζήλο!

enimerosi24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα