Έβαλε «χέρι» ο Παπαδήμος στους υπουργούς

Παρέμβαση στις διαμάχες μεταξύ των υπουργών έκανε ο Λουκάς Παπαδήμος, ανεβάζοντας τους τόνους κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής, με σκοπό να δώσει τέλος στις ενδοκυβερνητικές κόντρες που αναπτύσσονται το τελευταίο διάστημα. «Δεν θα κάνουμε διαλογική κουβέντα. Ο καθένας θα μιλά με τη σειρά του, δεν θέλω διαφωνίες εδώ» φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός.

Πάντως, οι «μουρμούρες» δεν έλειψαν για ακόμα μια φορά. Ευάγγελος Βενιζέλος

και Άννα Διαμαντοπούλου φέρεται να έθεσαν ζήτημα για την απουσία των Δημήτρη Αβραμόπουλου και Σταύρου Δήμα, οι οποίοι ωστόσο ήταν δικαιολογημένοι, αφού βρίσκονται στις Βρυξέλλες και είχαν ενημερώσει τον πρωθυπουργό.

Αλλά και ο Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στην απελευθέρωση των ταξί, φέρεται να είπε: «Ο Ραγκούσης έχει την άποψή του και εγώ τη δική μου». Συνεργάτες του κ. Ραγκούση σημείωναν πάντως πως η Τρόικα έχει αρνηθεί να ξανασυζητηθεί το ζήτημα των ταξί και πως ο νόμος δεν θα αλλάξει.

Αψιμαχίες σημειώθηκαν και για τον τομέα της ναυτιλίας. Ο Χρήστος Παπουτσής έφερε το θέμα για την πειρατεία στα πλοία και ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών πήρε θέση, λέγοντας: «Επειδή εμείς δεν ξέρουμε όλα τα θέματα, καλό θα είναι να μην συνεννοούνται οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ μεταξύ τους και μετά να τα μαθαίνουμε εμείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα