Η… θεαματική στροφή 180 μοιρών της Άριας Αγάτσα

Από την Ιπποκράτους στη Συγγρού η βουλευτής Βοιωτίας

Η πρόσφατη είδηση της αποχώρησής της από το ΠΑΣΟΚ, κρατώντας ταυτόχρονα την έδρα της, είχε προξενήσει τουλάχιστον έκπληξη, καθώς οι λόγοι της απόφασής της δεν είχαν γίνει γνωστοί. Φήμες, μάλιστα, την ήθελαν να οδεύει προς την «Κοινωνική Συμφωνία» της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη.

Κάθε… ευφάνταστο σενάριο ωστόσο, το ξεπέρασε η ίδια η πραγματικότητα,

καθώς οι φήμες, που διαδόθηκαν σαν «αστραπή» το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, και ήθελαν την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να προσχωρεί στη ΝΔ, επιβεβαιώθηκαν μόλις λίγες ώρες αργότερα, με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της διά στόματος Αντώνη Σαμαρά.

«Καλωσορίζω στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και της εθνικής προσπάθειας μια νέα πολιτικό που τολμά, μια δυναμική γυναίκα που, ακούγοντας τη φωνή της συνείδησής της, θα δώσει τη δική της μάχη για την Ελλάδα του αύριο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη συνάντηση που είχε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με την ανεξάρτητη, μέχρι πριν από λίγες ώρες, βουλευτή Βοιωτίας.

«Στο πρόσωπό της» συνέχισε ο κ. Σαμαράς, «η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει όσους και όσες, από οποιονδήποτε χώρο κι αν προέρχονται, παλεύουν μαζί μας για την ελπίδα και την ανόρθωση της χώρας. Παλεύουν και νικούν».

Από την πλευρά της, η βουλευτής ανακοίνωσε ότι στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφια στη Βοιωτία με τη ΝΔ, προσθέτοντας: «Με την απόφασή μου αυτή, στηρίζω, με τις μικρές μου δυνάμεις, την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά και της ΝΔ για μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, που, τη δραματικά κρίσιμη αυτή περίοδο, έχει ανάγκη η Ελλάδα. Το πρωτεύον και κυρίαρχο για μένα είναι η Βοιωτία και τα συμφέροντα των πολιτών της. Αυτός είναι για μένα ο υπέρτατος λόγος συμμετοχής μου στην πολιτική. Αυτό υπηρετούσα κι αυτό θα συνεχίσω να υπηρετώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα