Και εγένετο… το νέο iPad

Η Apple παρουσίασε την τρίτη, βελτιωμένη έκδοση της διάσημης ταμπλέτας της.

Ο αμερικανικός γίγαντας της πληροφορικής, Apple, παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης μία τρίτη έκδοση της ταμπλέτας iPad, η οποία διαθέτει καλύτερη ποιότητα εικόνας, χάρη στα περισσότερα pixels, και καλύτερη ανάλυση από τα προηγούμενα μοντέλα της.

Σε σύνοδο στο Σαν Φρανσίσκο (Καλιφόρνια), που μεταδόθηκε με τηλεδιάσκεψη στο Λονδίνο, η Apple

διευκρίνισε ότι το νέο iPad είναι εξοπλισμένο με την οθόνη «retina display», η οποία υπάρχει ήδη στα iPhones της τελευταίας γενιάς.

Έχοντας ένα νέο πλήκτρο «micro» στο ψηφιακό πληκτρολόγιό της, η ταμπλέτα, που θα είναι συμβατή με τα νέα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G, είναι εξοπλισμένη με ένα πρόγραμμα υπαγόρευσης, το οποίο λειτουργεί στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιαπωνικά.

Η ποιότητα της κάμερας βελτιώθηκε επίσης στα 5 megapixel και έχει πλέον σταθεροποιητή βίντεο, εκτός από τη λήψη υψηλής ευκρίνειας.

Η Apple πρόσθεσε ότι η ταμπλέτα θα αρχίσει να πωλείται στις 16 Μαρτίου με τιμή που ξεκινά από τα 499 δολάρια.

Οι ΗΠΑ, η Γαλλία, ο Καναδάς και η Γερμανία είναι μεταξύ των πρώτων χωρών που θα κυκλοφορήσει το νέο iPad, κυρίως με τις αμερικανικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών AT&T και Verizon, των οποίων τα δίκτυα 4G θα επιτρέψουν ταχύτερο «φόρτωμα» και «κατέβασμα» αρχείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα