Καθησυχαστικός για το εκλογικό επίδομα ο Τάσος Γιαννίτσης

Διαβεβαιώσεις προς την ΠΟΕ-ΟΤΑ, που απειλεί με κινητοποιήσεις.

Καθησυχαστικός για όσους δικαιούνται το εκλογικό επίδομα και οξύς για όσους απειλούν με κινητοποιήσεις εν μέσω της προεκλογικής περιόδου ή της εκλογικής διαδικασίας (όπως η ΠΟΕ-ΟΤΑ), εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι συνεχώς προκύπτουν ζητήματα με το θέμα, αλλά επιλύονται και διευκρίνισε πως θα λάβουν το εκλογικό επίδομα

όσοι εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία και φυσικά και οι δημοτικοί υπάλληλοι, που θα εργαστούν για τις εκλογές.

Χαρακτήρισε δε, μικροεκβιασμούς τα όσα ακούγονται για κινητοποιήσεις από ομάδες εργαζομένων που ζητούν το επίδομα, τονίζοντας ότι «πρέπει να έχουμε στο εμπρός μέρος του μυαλού μας ότι προέρχεται από μειώσεις μισθών και συντάξεων, από φόρους και περιστολή δαπανών, την ίδια στιγμή που υπάρχουν 1.00.000 άνεργοι».

Τέλος, ο κ. Γιαννίτσης έκανε λόγο για δραστική μείωση στον αριθμό των δικαιούχων του εκλογικού επιδόματος. Μόνο στο υπουργείο Εσωτερικών, η μείωση αυτή θα φτάσει στο 45%, είπε και πρόσθεσε ότι θα υπάρξει σοβαρή μείωση στον αριθμό των δικαιούχων και στα άλλα υπουργεία, ενώ ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τι γίνεται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα