ΚΚΕ: «Ελεεινός προβοκάτορας ο Γιώργος Καμίνης»

Σκληρή απάντηση του Περισσού στις αιχμές του δημάρχου Αθηναίων για το ρόλο της κοινοβουλευτικής Αριστεράς στα επεισόδια

Σκληρή επίθεση στο δήμαρχο Αθηναίων εξαπέλυσε το ΚΚΕ, αφότου ο κ. Γιώργος Καμίνης μίλησε για οργανωμένο σχέδιο σχετικά με τα επεισόδια της Κυριακής, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για το ρόλο της κοινοβουλευτικής Αριστεράς.

«Για μια ακόμη φορά έχουν βαλθεί να καταστρέψουν την Αθήνα. Μιλάμε για ένα οργανωμένο

σχέδιο. Αυτές οι πυρκαγιές, έτσι όπως ξέσπασαν, δεν είναι τυχαίες, αλλά να ξέρουν ότι δεν θα μας πτοήσουν» σημείωσε ο κ. Καμίνης, μιλώντας στον Αθήνα 9,84, ενώ, ερωτηθείς ποιοι είναι οι φορείς αυτού του οργανωμένου σχεδίου, απάντησε: «Είναι όλοι αυτοί που κατακαίνε την Αθήνα κάθε φορά. Είναι και ένα τμήμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και φοβάμαι και ένα τμήμα και της κοινοβουλευτικής Αριστεράς».

Σε διευκρινιστική ερώτηση, αν αναφέρεται στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως δεν θα επεκταθεί περισσότερο και μίλησε γενικά για ανθρώπους, «οι οποίοι έχουν βαλθεί να κατακάψουν την Αθήνα, είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν βαλθεί να σπρώξουν τη χώρα στη δραχμή, είναι οι δυνάμεις της ανευθυνότητας, οι δυνάμεις της ανευθυνότητας δεν πρέπει να επικρατήσουν».

Στην ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ χαρακτηρίζει τον κ. Καμίνη «ελεεινό προβοκάτορα, που άφησε υπαινιγμό ότι πίσω από τους εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το ΚΚΕ. Παίζει κι αυτός τον εντεταλμένο ρόλο του, δίπλα στους ρόλους τόσων και τόσων ενάντια στο ΚΚΕ και στο εργατικό – λαϊκό κίνημα. Η πρακτική του Γκέμπελς του ταιριάζει γάντι».

Keywords
Τυχαία Θέματα