Κλείνει -μέχρι νεωτέρας- ο κύκλος των διώξεων για τα στημένα (και ο Μάκης ακόμα παραδίνεται…)

Δεν επαρκούν τα στοιχεία για νέες κατηγορίες.

Ο κύκλος των διώξεων σε ομάδες ή φυσικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια των ελληνικών πρωταθλημάτων κλείνει, καθώς οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς θεωρούν ότι τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους δεν επαρκούν, για να στοιχειοθετήσουν νέες κατηγορίες.

Έτσι, οι διώξεις που ασκήθηκαν αυτήν την εβδομάδα εις βάρος έξι ομάδων της Football League (Εθνικός Αστέρας, Πιερικός, Αετός Σκύδρας) και Football League 2

(Αναγέννηση Επανομής, Εθνικός Φιλιππιάδας, Δόξα Κρανούλας) φαίνεται πως είναι και οι τελευταίες, τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν την στιγμή.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός των πειθαρχικών διώξεων περιλαμβάνει πέντε υποβιβασμούς, δύο αφαιρέσεις βαθμών και δέκα αθωωτικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, με την ποινή του υποβιβασμού τιμωρήθηκαν τελεσίδικα η ΠΑΕ Ηλιούπολη και σε πρώτο βαθμό οι ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, Ιωνικός, Διαγόρας, Παναχαϊκή, ενώ αφαίρεση βαθμών επιβλήθηκε σε Ολυμπιακό Βόλου (-10) και Καβάλα (-8), οι οποίες υποβιβάστηκαν από την ΕΕΑ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν εξασφάλισαν πιστοποιητικά συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Οι αθωωτικές αποφάσεις σχετίζονται με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως επίσης και με τους Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Θρασύβουλο, Πανθρακικό (σε δεύτερο βαθμό), Ρόδο, Λεβαδειακό (σε πρώτο βαθμό), Αετό Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας (σε πρώτο βαθμό και άσκηση νέας δίωξης) και Δόξα Δράμας (σε πρώτο βαθμό και άσκηση έφεσης).

Keywords
Τυχαία Θέματα