Μετά Χριστόν… προφήτης ο Χρήστος Πρωτόπαπας

Για «ανθρώπους που μπήκαν σε θέσεις που δεν έπρεπε» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στην κυβέρνηση Παπανδρέου.

Με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου να αποτελεί πια παρελθόν, έχοντας δώσει τη θέση της στη μεταβατική κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου,

ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, μιλάει πλέον ανοιχτά για λάθη και λανθασμένες επιλογές προσώπων -«άνθρωποι μπήκαν σε θέσεις που δεν έπρεπε»- στην κυβέρνηση Παπανδρέου.

Λάθη, τα οποία άλλωστε παραδέχθηκε σαφώς και ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Όσον αφορά στη συζήτηση για την ανασυγκρότηση και, ενδεχομένως, την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πρωτόπαπας τονίζει ότι ο σχετικός διάλογος θα πρέπει να γίνει με ηρεμία και νηφαλιότητα, υποστηρίζοντας ότι «την εποχή της κρίσης, η νεανική ορμή πρέπει να συνδυάζεται με την εμπειρία και τη γνώση».

Πάντως, ο κ. Πρωτόπαπας τόνισε ότι θα πρέπει η προηγούμενη κυβέρνηση να αξιολογηθεί στο σύνολο της διετίας και δεν θα πρέπει «να αδικήσουμε» τις τεράστιες προσπάθειες και αλλαγές που έγιναν.

Αναφερόμενος επίσης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους υπουργούς που μετέχουν, να προσέξουν, γιατί βλέπει, όπως είπε, κάποιες διαφοροποιήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα