Νέες προσαγωγές για την μεγάλη ληστεία στο αεροδρόμιο

Ακόμη δύο άτομα προσήχθησαν στην Ασφάλεια ύποπτα για τη συμμετοχή στη ληστεία της Alpha Bank στο αεροδρόμιο στις 2 Οκτωβρίου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τριακόσιες χιλιάδες ευρώ ( 293.880 ) και ένα πιστόλι.
Το διαμέρισμα στα Εξάρχεια φέρεται να ανήκει στον έναν από τους δύο άνδρες που προσήχθησαν, αλβανικής καταγωγής, ενώ πληροφορίες θέλουν να υπήρχε εσωτερική πληροφόρηση για το μεγάλο κόλπο όπως και επίσης εμπλοκή προσώπων

υπεράνω πάσης υποψίας.
Ήδη έχουν προσαχθεί τρία άτομα , στο σπίτι των οποίων βρέθηκαν δυο πιστόλια, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής , 8. 000 σφαίρες, αλεξίσφαιρο γιλέκο, 739.000 ευρώ, 8.000 λίρες Αγγλίας και τριάντα μία χιλιάδες δολάρια.

Η αστυνομική έρευνα οδηγήθηκε στα ίχνη των τριών προσαχθέντων, από την ψηφιακή ανάλυση του υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες του Ελευθέριος Βενιζέλος, από την κατάθεση του οδηγού ταξί που μετέφερε τον ληστή από τα Σπάτα στην Αθήνα αλλά και το τηλεφώνημα που έκανε την Παρασκευή άγνωστος άνδρας στο υποκατάστημα ο οποίος υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε το τμήμα διαχείρισης ακίνητης περιουσίας της τράπεζας και ενημέρωσε ότι θα γινόταν ανακαίνιση στα γραφεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα