«Όχι στην ψήφο τιμωρίας της χώρας» υπογραμμίζει ο Βενιζέλος

«Ζητάμε να δώσουν μια ευκαιρία, όχι στο ΠΑΣΟΚ ξανά, αλλά μια ευκαιρία στην Ελλάδα να ολοκληρώσει αυτόν τον δύσκολο, αλλά ασφαλή δρόμο. Θα είναι κρίμα να μηδενίσουμε αυτά που έγιναν λίγο πριν το τέλος της διαδρομής» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του

στο «Έθνος». Λέει «όχι» στην ψήφο τιμωρίας που, όπως τονίζει, «μετατρέπεται σε ψήφο αυτοτιμωρίας της πατρίδας και των ίδιων των πολιτών» και κάνει σφοδρή επίθεση στους κ. Σαμαρά και Τσίπρα.

«Ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει τις παλαιοκομματικές πρακτικές και τα κατά συνθήκην ψεύδη της περιόδου προ της κρίσης», τονίζει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφερόμενος στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ «υπενθυμίζει» ότι όταν απευθύνθηκε στον κ. Καμμένο, εισέπραξε τις αντιδράσεις των ίδιων των κορυφαίων στελεχών του.

Εν τω μεταξύ σήμερα, Παρασκευή, το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να καταβάλει την ύστατη προσπάθεια για να συσπειρώσει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του και για να αντιστρέψει τη διαφαινόμενη αρνητική εικόνα του κόμματος στην ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.

Η αποψινή συγκέντρωση αποτελεί μεγάλο στοίχημα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η οποία τα τελευταία 24ωρα έχει κινητοποιήσει όλο τον κεντρικό οργανισμό και τις διαθέσιμες δυνάμεις στις οργανώσεις του λεκανοπεδίου αλλά και τα γραφεία των υποψηφίων βουλευτών σε όλη την Αττική προκειμένου να πειστούν οι ψηφοφόροι και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

«Παρά τις αντιρρήσεις, παρά τις επιφυλάξεις, ελάτε μαζί μας. Eλάτε να ολοκληρώσουμε αυτή την κολοσσιαία εθνική προσπάθεια, να βγούμε οριστικά από το μνημόνιο, να βγούμε οριστικά από την κρίση. Να ξανακάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη και ισότιμη μέσα στην Ευρώπη», τόνισε το βράδυ της Πέμπτης ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Ρόδο απευθυνόμενος στους πολίτες που στις εκλογές του 2009 ψήφισαν ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα