Σαμαράς: Δεν είναι ελπίδα η έξοδος από την Ευρώπη

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το Σάββατο ο Αντώνης Σαμαράς από τη Ρόδο, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις εξαγγελίες του για τις επιχειρήσεις, τους παράνομους μετανάστες και το ΝΑΤΟ, ενώ κάλεσε σε συστράτευση όλων των

δημιουργικών δυνάμεων για να βγει η χώρα από την κρίση.

«Δεν είναι ελπίδα να αυξάνεις τους φόρους, να διώχνεις επενδύσεις, να τα βάζεις με τους εθνικούς σου πρωταθλητές, τον Τουρισμό και τη Ναυτιλία, και με τις εξαγγελίες σου, να κατεβάζεις την ελληνική σημαία από εκατοντάδες πλοία.
Παρακμή είναι! Ελπίδα είναι να δημιουργείς καινούργιες θέσεις εργασίας, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του τόπου.
Δεν είναι ελπίδα να προσκαλείς ανοιχτά στη χώρα σου όλου του κόσμου τους λαθρομετανάστες για να τους χαρίσεις ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο. Τριτοκοσμικό είναι! Ελπίδα είναι το αυτονόητο δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη στην ασφάλεια.

Δεν είναι ελπίδα να οδηγήσεις την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ και τους Έλληνες στην απομόνωση. Εθνική καταστροφή είναι! Ελπίδα είναι η συστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, ώστε με εθνικό σχέδιο να αλλάξουμε όσα πλέον δεν αντέχουμε. Για να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να βγάλουμε την Πατρίδα μας από την κρίση τη βαθειά. Αυτή η μάχη είναι μάχη όλων των Ελλήνων και θα την κερδίσουμε», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την δέσμευσή του για αυτόνομο υπουργείο Τουρισμού που θα υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό καθώς επίσης και για αυτόνομο υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε επίσης ότι κατανοεί τις δυσκολίες που πέρασαν το Μάιο οι επιχειρηματίες του τουρισμού λόγω του ότι δεν υπήρξε κυβέρνηση στη χώρα. Κατηγόρησε για την εξέλιξη αυτή τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν πήρε το μήνυμα του κόσμου για σύνθεση και συνεργασία.

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη να δοθεί βάρος στο θέμα του θαλάσσιου τουρισμού, στην κατασκευή μαρίνων καθώς και στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Την ομιλία του κ. Σαμαρά παρακολούθησαν πολλοί εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και επιχειρηματίες του νησιού ενώ νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ περιόδευσε στην πόλη και σε χωριά του νησιού όπου άκουσε προβλήματα που του τέθηκαν για όλα τα ζητήματα γενικότερου και ειδικού ενδιαφέροντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα