Σε επιτυχή επέμβαση στο δεξί του μάτι υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός

Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μετά την επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς, στην οποία υπεβλήθη το Σάββατο. Όπως γνωστοποίησαν οι θεράποντες ιατροί του, ο κ. Σαμαράς έχει ανανήψει καλώς και θα παραμείνει για νοσηλεία στο Αττικό Νοσοκομείο και για έλεγχο της μετεγχειρητικής του πορείας.

Τόσο ο διοικητής του νοσοκομείου Αττικόν,

Η. Λαμπίρης, όσο και ο επικεφαλής της ομάδας που πραγματοποίησε την επέμβαση, Π. Θεοδοσιάδης, ανέφεραν ότι στόχος της επέμβασης ήταν η πλήρη αποκατάσταση της βλάβης, κάτι που επετεύχθη και γι’’ αυτό το λόγο δεν θα χρειαστεί να ακολουθηθεί θεραπεία.

Οι επιστήμονες έκριναν ως σοβαρή την αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και είπαν ότι ο νέος πρωθυπουργός έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο, διότι υπήρχε κίνδυνος να αποκολληθεί ακόμη και η ωχρά.

Οι γιατροί θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν την Κυριακή κατά πόσον ο πρωθυπουργός θα μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικώς, τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα