Συνεχίζει το «κρυφτό» ο Ηλίας Κασιδιάρης

Άφαντος παραμένει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, μετά το βίαιο επεισόδιο εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, καθώς η αστυνομία εξακολουθεί να τον αναζητεί μετά την εντολή που έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράϊκου κι ενώ το αυτόφωρο

λήγει το βράδυ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Κασιδιάρης μπορεί να συλληφθεί καθώς, ως υποψήφιος, δεν απολαμβάνει βουλευτική ασυλία. Σύμφωνα με την αστυνομία, αναζητήθηκε σε όλα τα πιθανά σημεία χωρίς να εντοπιστεί. Ωστόσο υπήρξαν καταγγελίες πολιτών, σύμφωνα με τις οποίες ο Κασιδιάρης κατέφυγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της οδού Δηλιγιάννη, καταχειροκροτούμενος από ομοϊδεάτες του!

Εν τω μεταξύ, εις βάρος του Ηλία Κασιδιάρη εκκρεμεί ακόμη μία σοβαρή κατηγορία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συνέργεια σε ληστεία, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, για την οποία αναμένεται να δικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής στη δίκη αυτή, Κλειώ Παπαπαντολέοντος και Μαρίνα Δαλιάνη, οι οποίες εκπροσωπούν τον παθόντα, σε γραπτή δήλωσή τους εκφράζουν την ανησυχία τους «για την ομαλή διεξαγωγή της δίκης και την ελπίδα ότι οι δημοκρατικοί θεσμοί θα μπορέσουν να προστατεύσουν τον παθόντα και την πανεπιστημιακή κοινότητα που έγινε μάρτυρας του επίδικου συμβάντος, ώστε η Δικαιοσύνη να μπορέσει απρόσκοπτα να επιτελέσει το έργο της».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε ο κατηγορούμενος στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσής του, προσθέτουν ότι «προσπάθησε να υποβαθμίσει το επίδικο συμβάν ισχυριζόμενος ότι το κακούργημα της ληστείας αφορά το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του εντολέα μας και ότι δεν ήταν ληστεία τράπεζας. Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τον κατηγορούμενο σε τηλεοπτική εκπομπή να αποκαλεί μάρτυρα κατηγορίας καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Συγκλήτου «ρουφιάνα του ΣΥΡΙΖΑ»».

Λ. Κανέλλη: Έχουμε εξοικειωθεί με το τέρας

«Έχουμε εξοικειωθεί με το τέρας και απλώς χάρη στη σύμπτωση του τέλους μιας εκπομπής τραβήχτηκε η κουρτίνα και φάνηκε το ζονκ», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μια ημέρα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

«Η χώρα έχει εκπαιδευτεί από τη μεταπολίτευση και μετά να δέχεται τέτοια φαινόμενα ως χαρτομαγκιές» πρόσθεσε, ενώ ερωτηθείσα αν εκτιμά ότι το περιστατικό θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου, απάντησε: «Το εύχομαι, το ζητάω, το περιμένω, το προσδοκώ, το ονειρεύομαι». «Αν μπορούσα να προτείνω μια αντίδραση σε αυτό, πέρα από το μαύρο στο μαύρο, είναι η κάλπη είναι μπροστά και η ιστορία είναι το μεγαλύτερο δικαστήριο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα