Σύσκεψη στο Μαξίμου ενόψει της Συνόδου Κορυφής

Σύσκεψη με τον τέως πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και μέλη της κυβέρνησης θα έχει σήμερα στις 16.00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, την Τετάρτη 23 Μαΐου.

Ειδικότερα, στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός, θα συμμετάσχουν ο τέως πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Επικρατείας Αντώνης Αργυρός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τσιόδρας.

Επίσης, στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος ο διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, πρέσβης Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Άκης Σκέρτσος, και ο επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιώργος Παγουλάτος.

Τη Δευτέρα ο κ. Πικραμμένος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να πληροφορηθεί για τις θέσεις τους εν όψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Σε δήλωσή του ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι υπεβλήθησαν από όλους τους αρχηγούς «γόνιμες προτάσεις οι οποίες θα μελετηθούν για να γίνει η ελληνική παρουσία αισθητή και αποτελεσματική».

Keywords
Τυχαία Θέματα