Deaf Champions League 2024: Το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου διεξάγεται σε Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη

Το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «Deaf Champions League 2024» διεξάγεται στα γήπεδα του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Στο «Deaf Champions League Football 2024» συμμετέχουν έντεκα (11) ποδοσφαιρικές ομάδες Κωφών από όλη την Ευρώπη εκ των οποίων οι 3 είναι ελληνικές: ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών (ΠΟΚ), ο Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Κρήτης

«Μίνωας» (ΑΣΚΚ-Μίνωας) και ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» (ΠΑΟΚΜ).

Οιαγώνες στη φάση των ομίλων θα διεξαχθούναπό τη Δευτέρα 22 έως την Πέμπτη 25 Απριλίουκαι ώρες 8:30 – 16:30, την Παρασκευή 26 Απριλίουθα διεξαχθεί η φάση των 8 και το Σάββατο27 Απριλίου ο μικρός και ο μεγάλος τελικόςστο γήπεδο της Βουλιαγμένης στις 14:00.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 18:00 στην αίθουσα Ιωνία (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) θα γίνει ειδική εκδήλωση προς τιμή του εκλιπόντος ποδοσφαιρικού παράγοντα που είχε συμβάλει τα μέγιστα στην προαγωγή του ποδοσφαίρου κωφών στη χώρα μας, Μιχάλη Πολέμη, ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθεί η κλήρωση της φάσης των 8. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Deaf Champions League 2024, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη,Deaf Champions League 2024, evropaiko protathlima, vari-voula-vouliagmeni