Ενδοοικογενειακή βία στη Σαλαμίνα: 42χρονη κατήγγειλε τον λιμενικό πρώην σύζυγό της -Συνελήφθη από τις Αρχές

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην περιοχή Σελήνια, στη Σαλαμίνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, μια 42χρονη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, μετέβη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον 40χρονο πρώην σύντροφό της που υπηρετεί στο Λιμενικό σώμα, ότι την περασμένη Δευτέρα (8/4), φέρεται να την απείλησε μέσω τηλεφώνου.

Την χτύπησε, την απειλούσε και την παρακολουθούσε

Παράλληλα, η γυναίκα ανέφερε ότι στις 26 Μαρτίου, ο πρώην σύζυγός της, την προσέγγισε την ώρα που κατευθυνόταν προς τα δικαστήρια Πειραιά,

έπεσε πάνω της με δύναμη, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και την χτύπησε στο κεφάλι. Επίσης, σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, η 42χρονη τόνισε ότι ο 40χρονος παρακολουθεί το σπίτι της τις ώρες που δεν έχει δικαίωμα να επικοινωνήσει με το παιδί, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι ο πρώην σύζυγός της δημιουργεί διάφορα προβλήματα στο σχολείο του παιδιού, ενώ δεν λείπουν οι απειλές προς το πρόσωπο της.

Συνελήφθη ο 40χρονος στον Πειραιά

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την επόμενη μέρα (9/4) περίπου στις 12:30 το μεσημέρι τον 40χρονο στην οδό Σκουζέ στον Πειραιά, έξω ακριβώς από το δικαστικό μέγαρο, με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα και στην συνέχεια να συλληφθεί.

Η 40χρονη μεταφέρθηκε με περιπολικό στο σπίτι της στη Σαλαμίνα

Η 40χρονη είναι ήδη εγγεγραμμένη στην εφαρμογή «Panic Button» (κουμπί πανικού), ενώ οι αστυνομικοί την μετέφεραν με περιπολικό στο σπίτι της, ύστερα από επιθυμία της. Παράλληλα, η 40χρονη μητέρα αρνήθηκε να φιλοξενηθεί σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά αλλά και η Εισαγγελέας Ναυτοδικείου Πειραιά, καθώς ο 40χρονος ανήκει στο δυναμικό του Λιμενικού, ενώ σχηματίστηκε και σχετική δικογραφία εις βάρος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενδοοικογενειακή, Σαλαμίνα, 42χρονη, -Συνελήφθη, Αρχές,endooikogeneiaki, salamina, 42chroni, -synelifthi, arches