Ιταλία: Αναζητείται ο σύντροφος νεαρής Γαλλίδας που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε ερειπωμένη εκκλησία

Το πτώμα μιας νεαρής Γαλλίδας που έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες σε μια ερειπωμένη εκκλησία στο βορειοδυτικό άκρο της Ιταλίας, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) επικαλούμενο δικαστικές πηγές.

Αναζητείταισε Ιταλία και Γαλλία ο σύντροφός της, οοποίος ήταν αντιμέτωπος με καταγγελίεςγια ενδοοικογενειακή βία και είχε κληθείνα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου τηςΓκρενόμπλ στις 3 Μαΐου.

Το

θύμα τηςάγριας δολοφονίας, μια 22χρονη από τοΣεν Πριέστ, κοντά στη Λυών, εντοπίστηκετην Παρασκευή σε μια εγκαταλελειμμένηκαι ερειπωμένη εκκλησία στο χωριό ΛαΣαλ της βορειοδυτικής Ιταλίας, κοντάστα γαλλικά σύνορα. Είχε μαχαιρωθείστον λαιμό και στην κοιλιακή χώρα,σύμφωνα με δικαστικές πηγές πουεπιβεβαίωσαν πληροφορίες του ιταλικούπρακτορείου ANSA. Το θύμα ταυτοποιήθηκετη Δευτέρα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή,πιστεύεται πως δολοφονήθηκε στο διάστημαμεταξύ των τελευταίων ημερών του Μαρτίουκαι των πρώτων ημερών του Απριλίου.

Το ζευγάριαναχώρησε με αυτοκίνητο από τη Γαλλίακαι πέρασε τα ιταλικά σύνορα στις 26Μαρτίου. Στον συνοριακό έλεγχο υπέπεσεστην αντίληψη των ιταλών αστυνομικώνότι σε βάρος του 21χρονου – ο οποίος έχειιταλική υπηκοότητα – εκκρεμούσανκαταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.Για τον λόγο αυτόν, είχαν ενημερώσειαρμοδίως τις γαλλικές αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα