Μαρούσι: «Κάνε πιο πέρα, με κοίταξες στραβά» -Τι προηγήθηκε της εν ψυχρώ εκτέλεσης, ψάχνουν τον δολοφόνο

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εντοπίσει τον δολοφόνο του 23χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, μετά από συμπλοκή.

Η έρευνες των Αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, στην προσπάθεια της εξιχνίασης γύρω από την αιματηρή συμπλοκή που έλαβε χώρα τα ξημερώματα στο Μαρούσι, έξω από νυχτερινό κέντρο οδηγώντας στον θάνατο ενός 23χρονου και τον τραυματισμό ακόμα δύο, ενός 26χρονου φαντάρου και ενός 23χρονου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο δράστης. Ο 26χρονος φαντάρος ήταν στην παρέα του δράστη, ενώ ο άλλος τραυματίας

είναι από την πλευρά του θύματος, αναφέρουν οι πληροφορίες.

«Κάνε πιο πέρα, με κοίταξες στραβά»

Οι δυο τραυματίες μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στους αστυνομικούς, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην συμπλοκή.

Η αφορμή της συμπλοκής φαίνεται πως ήταν ασήμαντη ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους εμπλεκόμενους, άγνωστο ακόμα ποιος, φέρεται να είπε: «Κάνε πιο πέρα, με κοίταξες στραβά».

Ωστόσο, φέρονται να γνωρίζονταν ήδη και είχαν κάποιες αντιδικίες πιο παλιά. Το θύμα ήταν έξω από το κατάστημα και είχε ειδοποιηθεί να έρθει. Επίσης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, ληστεία σε βενζινάδικο και κλοπή οχήματος.

Η αιματηρή συμπλοκή στο Μαρούσι

Με όσα φέρεται να είναι γνωστά από βίντεο ντοκουμέντο και οδηγούν τις έρευνες, τρία άτομα βγήκαν έξω από το νυχτερινό κέντρο, λογομάχησαν και ύστερα ήρθαν σε συμπλοκή.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο ANT1 καταγράφονται οι σκηνές έντασης έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον.

Τα στελέχη της ασφάλειας έχουν καταλήξει ότι τουλάχιστον δύο από τους εμπλεκόμενους είχαν μαχαίρια και τα χρησιμοποίησαν την ώρα της συμπλοκής.

Μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι λίγο μετά τις 03:30 δύο ομάδες ατόμων διαπληκτίστηκαν έξω από το νυχτερινό κέντρο με το 23χρονο θύμα να τραβάει όπλο αλλά δεν μπόρεσε να πυροβολήσει καθώς αυτό έπαθε εμπλοκή. Στη συνέχεια πάνω στη συμπλοκή ο 23χρονος δέχθηκε μια θανάσιμη μαχαιριά στο λαιμό ενώ τραυματίστηκαν επίσης με μαχαίρι ο 26χρονος στην κοιλιά και ένας 23χρονος στην ωμοπλάτη.

Οι αστυνομικοί κατά τις έρευνες στο σημείο βρήκαν ένα φυσίγγιο και ένα όπλο, που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για έλεγχο με την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA αποτυπώνονται τα δραματικά λεπτά μετά τη δολοφονία όπου το θύμα φέρεται να κείτεται στο έδαφος με τους αστυνομικούς να βρίσκονται από πάνω του προσπαθώντας να συγκρατήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία μετά τον θανάσιμο, όπως αποδείχτηκε τραυματισμό του.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρούσι, Κάνε, -Τι,marousi, kane, -ti