Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή έξω από το κέντρο διασκέδασης

Ένα βίντεο που δείχνει τις κινήσεις των ατόμων που εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό έξω από το νυχτερινό κέντρο στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου ένα άτομο έχασε την ζωή του και ακόμα δύο τραυματίστηκαν έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο ANT1 καταγράφονται σκηνές έντασης έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό,

σκοτώνοντάς τον.

Το βίντεο ντοκουμέντο έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης:Πώς έγινε το φονικό έξω από το νυχτερινό κέντρο

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους ευκρινές βίντεο από κάμερα που έχει καταγράψει καρέ-καρέ την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα.

Σ' αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνονται τρία άτομα να βγαίνουν έξω από το νυχτερινό κέντρο, να λογομαχούν και ύστερα να πιάνονται στα χέρια. Αμέσως μετά, ο 23χρονος φαίνεται να βγάζει ένα πιστόλι και να επιχειρεί να πυροβολήσει τον 26χρονο, με το όπλο ωστόσο να παθαίνει εμπλοκή.

Τότε ο 26χρονος -που αυτήν την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία- επιτίθεται στον 23χρονο με μαχαίρι στο λαιμό με αποτέλεσμα να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Ερωτηματικό για τις Αρχές αποτελεί ένα τρίτο άτομο που συμμετείχε στο επεισόδιο και φέρεται να είναι εκείνος που τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά τον 26χρονο δράστη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο σημείο της συμπλοκής εντοπίστηκε ένας ατόφιος κάλυκας και ένα 9αρι πιστόλι μέσα σε γλάστρα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρούσι, Βίντεο,marousi, vinteo