Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αποκάλυψε πώς χάλασε η σχέση του με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή -Άγνωστες ιστορίες

Στη σχέση του με τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού, και τον παππού του, Αλέξη Μινωτή, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστόςηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», και μίλησε για αυτήτην «πολύ δύσκολη και ασήκωτη κληρονομιά», ενώ τόνισε ότι «ό,τι έκανα, το έκαναμόνος μου».

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για τη δύσκολη σχέση με τον παππού του μετά τον θάνατο της Κατίνας Παξινού, και περιέγραψε τους λόγους που ήρθαν σε σύγκρουση.

ΑλέξανδροςΑντωνόπουλος για Αλέξη Μινωτή: Τα χαλάσαμε για κληρονομικά,
τα βρήκαμε, και μετάξανατσακωθήκαμε   

«Πολύ δύσκολη κληρονομιά, ασήκωτη. Καταρχάς το αντιμετώπισαν οι απέξω με μεγάλη δυσπιστία, διότι είμαστε και αδέκαστοι. "Ποιος ξέρει τι μέσο έχει αυτός, που έχει την Παξινού". Βέβαια, εγώ την Παξινού δεν την είχα, γιατί όταν βγήκα στο θέατρο η Παξινού δεν υπήρχε, και με τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή, δεν είχα και τις καλύτερες σχέσεις. Αυτό το παρέβλεπαν αυτοί οι οποίοι έλεγαν πως είχα τόσα φοβερά μέσα. Εγώ πρέπει να πω ότι, ό,τι έκανα, το έκανα μόνος μου. Χωρίς βοήθεια», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη γιαγιά και τον παππού του.

«Όπως όλοι οινέοι ηθοποιοί, ξεκίνησα και εγώ να παίζω τους μεγάλους δραματικούς ρόλους, αλλάδεν ήμουν καλός και δεν τα κατάφερνα. Ήμουν πολύ σφιγμένος, πολύ αγχωμένος,κουβαλούσα αυτό το φοβερό βάρος των ονομάτων. Μεγάλο βάρος, δεν ήταν καθόλουδιευκολυντικό. Τώρα πως είναι η ζωή, η ζωή είναι ένα περίεργο πράγμα, διότιήμουν εγγονός μεν της Παξινού και του Μινωτή. Στην καριέρα μου η Παξινού δενέπαιξε κανέναν ρόλο γιατί δεν υπήρχε, ο Μινωτής, όμως, έπαιξε», συνέχισε οίδιος.

«Όταν έφυγε η Παξινού από τη ζωή, τα χαλάσαμε με τον Αλέξη Μινωτή για τους γνωστούς λόγους, τα κληρονομικά θέματα. Όλα τα χρήματα τα δικά του και της Παξινού τα δώρισε στην τράπεζα, απίστευτα πράγματα. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα έπεσαν λυτοί και δεμένοι για να τα ξαναφτιάξουμε. Έκανε αυτός το πρώτο βήμα, γιατί εγώ ήμουν νέος και επαναστάτης. Με πήρε τηλέφωνο και με προσέλαβε στο Εθνικό θέατρο. Εκεί έπαιξα 24 έργα σε πέντε χρόνια, μεγάλο σχολείο, αλλά πιστεύω ότι δεν ήμουν καλός», περιέγραψε ο ηθοποιός.

«Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν ξανατσακωνόμασταν για τα συνδικαλιστικά με τον Μινωτή. Ήμουν νέος, αριστερός, μετά συνήλθα. Στην αρχή ήμουν και εγώ αριστερός, κάναμε απεργίες και διάφορα και με έδιωξε. Αυτό ήταν πολύ καθοριστικό και μου έκανε καλό, μέσα στην απογοήτευση. Βγήκα στην ελεύθερη αγορά και αυτή η αγορά με οδήγησε στην κωμωδία», πρόσθεσε κλείνοντας τη σχετική τοποθέτησή του ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Αλέξη Μινωτή -Άγνωστες,alexandros antonopoulos, alexi minoti -agnostes