Ο influencer Χάρι Τζόσι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος -«Φορέστε αντηλιακό», λέει

Με καρκίνο του δέρματος διαγνώστηκε ο influencer, Χάρι Τζόσι, καλώντας τους εκατομμύρια ακολούθους του να φορούν αντηλιακό.

Ο 26χρονος, που έχει συμμετάσχει στο στο Dancing With The Stars του ABC και στο Too Hot To Handle του Netflix, αποκάλυψε ότι ήταν στον ώμο του για ένα ή δύο χρόνια αλλά «δεν είχε ιδέα». «Θέλω απλώς να σώσω

και να προστατεύσω έναν από εσάς εκεί έξω«», είπε στους πέντε εκατομμύρια ακολούθους του στο TikTok.

Το βίντεο του influencer Τζόσι στο Tiktok

«Δεν υπάρχει πραγματικά εύκολος τρόπος να το πω αυτό, αλλά την περασμένη εβδομάδα πήγα σε δερματολόγο για να ελέγξει το δέρμα μου και βρήκαν πάνω μου καρκίνο του δέρματος. Θα γίνω καλά, όλα θα πάνε καλά», είπε στο βίντεό του.

Ο Τζόσι δήλωσε ότι δημοσιοποίησε τη διάγνωσή του για να παροτρύνει τους followers του να φορούν αντηλιακό, καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει. «Αν είσαι ένα φακιδωτό βατραχάκι σαν εμένα, πήγαινε να κάνεις χαρτογράφηση σπίλων και να ελέγξεις το σώμα σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Είχα αυτό στον ώμο μου για ένα ή δύο χρόνια, δεν είχα ιδέα…», είπε.

«Πηγαίνετε να ελέγξετε το δέρμα σας, να φοράτε το αντηλιακό σας και να είστε λίγο πιο υπεύθυνοι, γιατί αυτό πρέπει να κάνω τώρα, και είναι πολύ τρομακτικό».

Ο Τζόσι δεν είπε τι είδους καρκίνο του δέρματος έχει ή τι θεραπεία θα λάβει, όπως αναφέρει το BBC.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα