Ο «ταπεινός» φούρνος της Ντρου Μπάριμορ έγινε viral -«Μια πραγματικά χρησιμοποιημένη κουζίνα» [βίντεο]

Οι θαυμαστές της Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) τη λατρεύουν ήδη για τους ρόλους της, τη διασκεδαστική της προσωπικότητα και τις προσωπικές της συνεντεύξεις στο The Drew Barrymore Show.

Ωστόσο, πρόσφατα, υπάρχει και κάτι άλλο για τον οποίο ο κόσμος την έχει αγαπήσει: την κουζίνα της.

Η πρωταγωνίστρια του E.T. δημοσίευσε ένα βίντεο την Τρίτη 16 Απριλίου, στο οποίο καταπιάστηκε κάνοντας γενική καθαριότητα στο χώρο.

«Είναι περίοδος ανοιξιάτικης καθαριότητας κόσμε. Κοιτάξτε αυτό το άδειο συρτάρι. Πώς μπορώ να το επεξεργαστώ;», είπε καθώς περπατούσε στην κουζίνα

της.

Στη συνέχεια, έκανε μια στροφή σε δύο ακόμη άδεια συρτάρια τα οποία σκούπισε και καθάρισε.

Το βίντεο έχει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές, πιθανότατα επειδή οι περισσότεροι θαυμαστές κοίταξαν δίπλα από τα πρόσφατα οργανωμένα ντουλάπια της και σχολίασαν κατευθείαν τον φούρνο της.

«Μια πραγματική χρησιμοποιημένη κουζίνα. Νομίζω ότι η Drew μπορεί να είναι πρωτότυπη», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος είπε: «Όταν αγαπάς την Drew ακόμα περισσότερο εξαιτίας του φούρνου της!». «Ο φούρνος σου είναι τόσο ταπεινός», πρόσθεσε ένας άλλος.

Σε έναν κόσμο όπου οι περισσότερες διασημότητες έχουν φούρνους τελευταίας τεχνολογίας με διάφορες λειτουργίες, ο φούρνος της Ντρου Μπάριμορ φαίνεται πιο προσιτός. Μάλιστα, αρκετοί θαυμαστές σχολίασαν ακόμη και ότι είχαν τον ίδιο φούρνο. Η συσκευή έχει λευκό εξωτερικό, απλές εστίες και χειροκίνητα κουμπιά, καθώς και μια απλή ψηφιακή οθόνη για την ώρα και τη θερμοκρασία.

Οι θαυμαστές όχι μόνο «λάτρεψαν την πραγματικότητά της» όσον αφορά την ηλεκτρική κουζίνα της, αλλά επαίνεσαν και ολόκληρη την κουζίνα γενικά επειδή ήταν τόσο «φυσιολογική». Στο βίντεο, οι θαυμαστές μπορούν να δουν ότι δεν έχει ένα φανταχτερό συρτάρι αφιερωμένο στα μπαχαρικά- αντίθετα, έχει ένα τοποθετημένο ράφι μπαχαρικών που φωλιάζει στον τοίχο της αριστερής γωνίας.

Κάποιος της σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η κουζίνα σου είναι τόσο φυσιολογική σαν τους υπόλοιπους από εμάς, το λατρεύω αυτό!!!».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ του Χόλιγουντ προσκαλεί τους θαυμαστές της στο σπίτι της. Η οικοδέσποινα του Drew Barrymore Show δημοσίευσε ένα άλλο βίντεο στο TikTok στις 12 Μαρτίου, στο οποίο μας άφησε να ρίξουμε μια ματιά στο σπίτι της, καθώς έκανε κάποιες δουλειές και μοιράστηκε πόσο πολύ της αρέσει να «μένει μέσα».

«Ξέρω ότι όλοι νομίζουν ότι είναι βαρετό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι», ανέφερε η ίδια. «Είναι το λιγότερο βαρετό πράγμα. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη που είμαι μια ευτυχισμένη μικρή ερημίτισσα. Μου αρέσει να είμαι στο σπίτι. Δεν θέλω ποτέ να πάω πουθενά».

Στη συνέχεια η Ντρου Μπάριμορ, δοκίμαζε ρούχα στη μεσαίου μεγέθους ντουλάπα της, η οποία διέθετε ράφια με ρούχα και στις δύο πλευρές του τοίχου, μια ντουλάπα στον πίσω τοίχο και φωτογραφίες των κορών της στο βάθος.

Αρκετοί σχολιαστές σημείωσαν πόσο φυσιολογικός φαινόταν ο χώρος. «Μου αρέσει που το σπίτι σου μοιάζει με σπίτι και όχι απλώς με βιτρίνα», έγραψε ένας χρήστης.

Ένας άλλος ανέφερε: «Δίνεις την αίσθηση ότι μόλις αγόρασες το διαμέρισμά σου και μένεις εκεί, τόσο υγιές και χαριτωμένο».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντρου Μπάριμορ, -Μια, [βίντεο],ntrou barimor, -mia, [vinteo]