Παιδιά και Κατοικίδια: Ενημέρωση μαθητών στην Ελληνοαγγλική Αγωγή - Τι ενδείκνυται να τρώνε οι τετράποδοι φίλοι μας;

Μια ενδιαφέρουσε πρωτοβουλία πήραν η "ΝΟΜΑ Dog + Cat Eatery" και το "The Modern Dog Training", διοργανώνοντας μια ενημερωτική συνάντηση για τους μαθητές της Ελληνοαγγλικής Αγωγής στο Μαρούσι.

Την Πέμπτη 11/4, μικροί μαθητές της τέταρτης δημοτικού και του νηπιαγωγείου πλημμύρισαν με ενθουσιασμό τον χώρο, και ενημερώθηκαν για το πώς μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά με τα κατοικίδιά τους, να τα σέβονται και να κατανοούν τις διατροφικές τους ανάγκες.

Ο

ΠαναγιώτηςΖώτος από τη "ΝΟΜΑ Dog + Cat Eatery" και ηΣοφία Παπαπάνου από το "The Modern DogTraining" οδήγησαν την παρουσίαση, με τοναγαπητό Tesla, έναν χαρισματικό σκύλο, νακλέβει τις εντυπώσεις και να γίνεταιτο αστέρι της ημέρας!

ΕνημέρωσηΜέσω Παιχνιδιού

Μέσα σε έναπλαίσιο διασκέδασης και παιχνιδιού, ταπαιδιά κατανόησαν την κρισιμότητα τηςεκπαίδευσης για την αρμονική συμβίωσημε τα κατοικίδιά τους και την ευρύτερηκοινωνική τους ενσωμάτωση, ανακαλύπτονταςπως αυτό επιφέρει θετικά αποτελέσματατόσο για τα ζώα όσο και για τους ανθρώπους.Μέσα από παιχνίδι ερωτήσεων παρουσιάστηκαντα τρόφιμα που είναι ασφαλή για τουςσκύλους και τονίστηκαν οι κίνδυνοι γιαεκείνα που δεν είναι. Από τα οφέλη τωνπερισσότερων φρούτων και λαχανικώνμέχρι τις συνέπειες από την κατανάλωσηγλυκών, σταφυλιών και φυσικά μαγειρεμένωνκοκκάλων.

Το αποκορύφωματης ενημερωτικής δράσης; Ο απίθανοςενθουσιασμός των μαθητών! Με λαμπεράμάτια, ατελείωτες ερωτήσεις και μιααχαλίνωτη δίψα για μάθηση, έδειξαν πωςείναι πανέτοιμοι να αναλάβουν τονσπουδαίο ρόλο των μελλοντικών κηδεμόνωντων κατοικίδιων. Μια ημέρα γεμάτηζωντάνια, γνώση και αγάπη για τα ζώα,αφήνοντας το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα γιατο μέλλον!

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παιδιά, Κατοικίδια, Ενημέρωση, Ελληνοαγγλική Αγωγή -,paidia, katoikidia, enimerosi, ellinoangliki agogi -