Πλαστική Χειρουργική... χωρίς χειρουργείο - H διεθνής τάση που χαρίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα

Η πλαστική χειρουργική «χωρίς νυστέρι» ανοίγει νέους ορίζοντες στο χώρο της ομορφιάς και της ανανέωσης, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα με ασφάλεια και χωρίς να στοιχίζει μια περιουσία.

Με την τεχνολογία να προχωράει με εντυπωσιακούς ρυθμούς, η μη επεμβατική πλαστική χειρουργική αναδύεται ως η πιο δημοφιλής λύση για ανανέωση και αναζωογόνηση. Σήμερα αντί για χειρουργικές επεμβάσεις, χρησιμοποιείται εξελιγμένη τεχνολογία όπως laser,

fractional, plasma, ραδιοσυχνότητες, και πολλά άλλα τεχνολογικά επιτεύγματα για να αντιμετωπίσουμε τα σημάδια της γήρανσης. Η πλαστική χειρουργική χωρίς νυστέρι ανοίγει νέους ορίζοντες στον χώρο της αντιγήρανσης, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, αντάξια ενός μίνι λίφτινγκ, βλεφαροπλαστικής ή λιποαναρρόφησης. Και όλα αυτά, χωρίς σοβαρούς κινδύνους με άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα και βέβαια χαμηλότερο κόστος.

Ο Dr. Νίκος Μεταξωτός M.D., Ph.D., ιδρυτής της SYMMETRIA®, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν περιμένεις ποτέ να έρθουν οι αλλαγές και μετά να προσαρμοστείς σε αυτές. Πρέπει από πριν να τις προβλέψεις και να διαχειριστείς αυτό που έρχεται πολύ πριν έρθει, αν θέλεις να βγεις νικητής. Η SYMMETRIA® από το ξεκίνημά της το 2004, επένδυσε στα μη επεμβατικά πρωτοκόλλα και στην τεχνολογία και αυτό την οδήγησε στη διεθνή αναγνωρισιμότητα.» Και προσθέτει «Σήμερα νέες αναδυόμενες τάσεις και καινούργιες καταναλωτικές συνήθειες διαμορφώνουν την παγκόσμια αγορά της ομορφιάς, της υγείας και της ευεξίας οδηγώντας την πλαστική χειρουργική σε νέα μονοπάτια, ακόμα πιο ενδιαφέροντα.»

Λόγωτης μεγάλης άνθησης της αισθητικήςιατρικής, που σήμερα συνδυάζει τιςθεραπείες ομορφιάς και αντιγήρανσης,με διατροφή, IV drips,οζονοθεραπεία και πολλές άλλεςσυμπληρωματικές θεραπείες, γεννήθηκανχώροι όπως τα Medical Spa.Τα Medical Spa είναι κέντρα που προσφέρουνεξειδικευμένες θεραπείες και υπηρεσίεςυψηλής ποιότητας, υπό την επίβλεψηιατρικού προσωπικού. Μπορεί να βρίσκονταιαυτόνομα σε ένα χώρο στο κέντρο μιαςπόλης ή μέσα σε ένα resort.Συνδυάζοντας την αίσθηση χαλάρωσης καιευεξίας με την επιστημονική προσέγγισητης ιατρικής, τα Medical Spa προσφέρουν μιαολοκληρωμένη εμπειρία για τη φροντίδατου προσώπου, του σώματος, αλλά και τουπνεύματος. H SYMMETRIA®,το LANSERHOF,το SHA WELLNESSκαι αρκετά ακόμα κέντραδιεθνώς έχουν καταφέρει να συνδυάσουνμε επιτυχία την ιατρική με την απόλαυσηκαι το “customer experiencebeyond expectation”.

HΔερματολόγος Χριστιάνα Ιωσηφίδη,επιστημονική συνεργάτης της SYMMETRIA®έρχεται όμως να μας επισημάνει «Δενθα πρέπει η αισθητική ιατρική ναπαρουσιάζεται ως μία απλή πράξη, χάνονταςμερικές φορές τον ιατρικό χαρακτήρατης. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι πρόκειται γιαιατρική θεραπεία. Ακόμα και οι συνηθισμένες,δημοφιλείς θεραπείες μπορεί να έχουνεπιπλοκές. Η επιτυχία τους εξαρτάταιαπό την τήρηση των κανόνων ασφάλειαςκαι τη σωστή επιλογή εξειδικευμένουγιατρού. Ακόμα και στις αποκλειστικάμη επεμβατικές πράξεις χρειάζεταιμεγάλη προσοχή». Και ο συνεργάτης της,Αντώνης Σερέτης, Δερματολόγος συμπληρώνει:«Νέες τεχνολογίες και καινοτόμαθεραπευτικά πρωτόκολλα, κάνουν τώραπραγματικότητα το όνειρό μας ναβελτιώσουμε τις ατέλειές μας, νααντισταθούμε στα σημάδια του χρόνου,να νιώθουμε και να δείχνουμε υγιείς,πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και μεμεγαλύτερη ασφάλεια. Στις μέρες μας, ηεπιθυμία να αναδείξουμε την καλύτερηεκδοχή του εαυτού μας, φροντίζοντας τοπρόσωπο και το σώμα μας είναι πιο έντονηαπό ποτέ».

Ηασφάλεια, τα εξαιρετικά αποτελέσματα,η άμεση επιστροφή στην καθημερινότητακαι βέβαια το πολύ χαμηλότερο κόστοςσε σχέση με μια επέμβαση κάνουν όλα ταμη επεμβατικά πρωτόκολλα ιδιαίτεραδημοφιλή.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πλαστική Χειρουργική,plastiki cheirourgiki