Σοκ στο Αγρίνιο: 15χρονη ξυλοκόπησε άγρια και έστειλε στο νοσοκομείο τη 17χρονη αδελφή της

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο, η είδηση για ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με μία 17χρονη να ξυλοκοπείται άγρια από τη 15χρονη αδελφή της και να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το tempo24.news, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, 18/04, όταν οι δύο αδελφές ξεκίνησαν να τσακώνονται για άγνωστη αιτία.

Στη διάρκειατου καβγά, η 15χρονη επιτέθηκε στη 17χρονημε γροθιές και κλωτσιές σε όλο της τοσώμα, με το κορίτσι να

χάνει κάποιαστιγμή τις αισθήσεις του από τη βιαιότητατων χτυπημάτων που δέχτηκε και ναμεταφέρεται στο νοσοκομείο, προκειμένουνα της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αγρίνιο:Συνελήφθη η 15χρονη για τον ξυλοδαρμότης αδελφής της

Για τοπεριστατικό ενημερώθηκαν οι Αρχές, μεαστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στη15χρονη δράστιδα, σε βάρος της οποίαςσχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακήβία, σωματική βλάβη και σωματική βλάβηαδύναμων ατόμων.

Με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, η 15χρονη αφέθηκε ελεύθερη, και τα δύο κορίτσια παρελήφθησαν από την μητέρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι, προ ολίγων ημερών, ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είχε καταγραφεί στο Αγρίνιο, με θύμα μια 19χρονη, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα της, με τη νεαρή κοπέλα να ειδοποιεί την αστυνομία που επενέβη και πέρασε χειροπέδες στον 42χρονο άνδρα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα