Κασσελάκης: Είμαι θρήσκος -Θα ήθελα να υπηρετήσω δύο θητείες ως πρωθυπουργός [βίντεο]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha το βράδυ της Πέμπτης.

Σχετικά με το «πολιτικό του πλάνο», ο Στέφανος Κασσελάκης είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δύο θητείες. Να ολοκληρώσω ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ως κυβέρνηση να

ενώσουμε την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε και να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα».

Υποστήριξε ότι το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ καλύτερο από εκείνο της ΝΔ και προέβλεψε ότι το κόμμα του θα είναι πρώτο στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Η απάντηση Κασσελάκη στον Παπανώτα

Σχετικά με τη φράση του Δημήτρη Παπανώτα -ο οποίος αποπέμφθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- που είχε δηλώσει πως «κάνει για καμιά μπύρα, όχι όμως για ηγέτης», ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Είμαι και τα δύο. Και ηγέτης και για μπύρες».

Για το σύνθημα «Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια» που πρόβαλλε και ο Γιώργος Αυτιάς, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως το ίδιο σύνθημα το είχε υιοθετήσει η Χούντα.

Περί θρησκείας

Πρόσθεσε ότι είναι θρήσκος με σεβασμό στα «πιστεύω» των άλλων, λέγοντας πως πρέπει να «σπάσει» το στερεότυπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον της παράδοσης.

Για τα περί θαύματος στη βάπτισή του είπε ότι δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα, ενώ ο ίδιος σέβεται το μεγαλείο του Θεού, το μεγαλείο της φύσης.

«Το Πάσχα είναι για μένα μία περίοδος περισυλλογής και ενδοσκόπησης», είπε.

Σημείωσε πως η φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισαγόμενου αρχηγού, πείραξε την ομογένεια, ενώ για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσία του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι απέδειξε πως έχει ξεπεραστεί η στάση του προκατόχου του στο Συνέδριο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Είμαι, -Δεν, [βίντεο],kasselakis, eimai, -den, [vinteo]