4FASHIONSHAKE IV από το OZON

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς, το περιοδικό ΟΖΟΝ παρουσιάζει το νέο fashion project του, το 4FASHIONSHAKE IV. Αυτή η γιορτή της μόδας και της σύγχρονης τέχνης επιστρέφει σαν ένα κουαρτέτο σε 4 κινήσεις.H εκδήλωση παρέχει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες από την Ελλάδα
και το εξωτερικό να παρουσιάσουν νέα projects και καινούριες ιδέες για τη μόδα. Συμμετέχοντες σε αυτή τη διοργάνωση είναι η Ελευθερία Αράπογλου με το label Digitaria από την Αθήνα, ο Vladimir Karaleev από το Βερολίνο, ο Shaun Samson από το Λονδίνο και η Anouk Kruithof από το Άμστερνταμ.
Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης εμπλουτίζεται με την παρουσία επί σκηνής του Athens String Quartet, που θα ερμηνεύσει το μουσικό θέμα που επιλέχθηκε για τη φετινή καμπάνια ‘Κουαρτέτο σε 4 κινήσεις’. Επιπλέον, στην οθόνη του Παλλάς θα προβληθεί το fashion film των Suzie Q. και Leo Siboni, με τίτλο ‘Nuptialis: is this real life’, που σκηνοθέτησαν για το Motwary*Mastori Studio και το οποίο βραβεύτηκε στα πλαίσια διαγωνισμού που διοργάνωσε η Diane Pernet και το ASVOFF, με την υποστήριξη της γαλλικής Vogue.

Παράλληλα, στα πλαίσια του 4FASHIONSHAKE IV, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της συλλεκτικής έκδοσης της καινούργιας φιάλης της Absolut, ‘Absolut Mode’, την οποία έχει σχεδιάσει ο πρωτοπόρος Βρετανός σχεδιαστής Gareth Pugh.
Keywords
Τυχαία Θέματα