Tα «Κηπουρέματα» μας ξεναγούν στον Βοτανικό Κήπο!

Τα «Κηπουρέματα» με τον Μάριο Γκρόγκο μεταμορφώνουν μία βεράντα στην Κηφισιά και ξεναγούν τους τηλεθεατές στον Βοτανικό κήπο του Χαϊδαρίου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι.

Τα «Κηπουρέματα» διαμορφώνουν από την αρχή τη βεράντα της Κωνσταντίνας στην Κηφισιά. Η βεράντα είναι άδεια επειδή η Μαρία μετακόμισε πριν λίγους μήνες από τη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε επί έξι χρόνια.

Τώρα εργάζεται κι έτσι ο χρόνος που έχει στη διάθεσή της δεν

είναι και πολύς.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι να φτιαχτεί έτσι η βεράντα ώστε και να καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες της Κωνσταντίνας, αλλά και να μην απαιτεί πολύ συντήρηση από αυτήν. Έτσι, οι εντυπωσιακές φυτεύσεις συνοδεύονται από ένα πρωτοποριακό σύστημα αυτόματου ποτίσματος.

Τοποθετείται ένα πολυτελές καθιστικό και επίσης ένα στοιχείο νερού.

Η οπτική απομόνωση επιτυγχάνεται με την προσαρμογή ενός εντυπωσιακού καφασωτού. Ιδιαίτερο βάρος δίνει η ομάδα στην επίτευξη ενός αρμονικού αισθητικά αποτελέσματος, κι έτσι, οι γλάστρες των νέων φυτών, βάφονται άσπρες. Στο τέλος, η Κωνσταντίνα δεν πιστεύει στα μάτια της.

Ο Μάριος επισκέπτεται τον Βοτανικό Κήπο Ιουλίας και Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους, στο Χαϊδάρι.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο βοτανικό κήπο της Ελλάδας και ολόκληρης της ανατολικής Μεσογείου, με έκταση 1860 στρεμμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα