Έρχεται η «Νικίτα» στο Star

Έρχεται στο Star η σειρά περιπέτειας «Νικίτα» (Δευτέρα-Παρασκευή στις 21.00), που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε Η.Π.Α και Μεγάλη Βρετανία.

Εννέα χρόνια μετά, η γοητευτική και θανατηφόρα Νικίτα επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Έτοιμη να πάρει εκδίκηση από τον «Τομέα», τη μυστική υπηρεσία που την στρατολόγησε και την εκπαίδευσε αλλά τελικά την πρόδωσε και γκρέμισε όλα της τα όνειρα. Απέναντι της όμως θα βρει τους νέους σκληρούς δολοφόνους της υπηρεσίας, μιας και ο «Τομέας» δεν σταμάτησε ποτέ να στρατολογεί. Παρότι

είναι συνέχεια της καναδικής σειράς «La femme Nikita», που προβαλλόταν από το 1997 μέχρι το 2001, το σενάριο της βασίζεται περισσότερο στην ομώνυμη ταινία του 1990.

Πάνω από 3,5 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν στις ΗΠΑ το πρώτο επεισόδιο και κατά μέσο όρο 2.40 εκατομμύρια την πρώτη σεζόν. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές που είδαν ποτέ στην τηλεόραση τους. Η πρώτη σεζόν χτύπησε κόκκινο στις τηλεθεάσεις, καθώς ήταν πρώτη για το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Living που την προβάλλει.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα