Ο Έλληνας ρεπόρτερ που συνάντησε στο κόκκινο χαλί τους χολιγουντιανούς stars!

Ο Τάσος Παπαποστόλου είναι ο ιδρυτής του greekreporter που έκανε πριν από λίγες ημέρες τα μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ να μιλούν για την Ελλάδα.

Με συνεχείς προσπάθειες για την προβολή της χώρας μας, ο Τάσος, γιος δημοσιογράφου, υποδέχθηκε στο κόκκινο χαλί τους Angelina Jolie, George Clooney, Steven Spielberg, Alexander

Payne και Brad Pitt, οι οποίο μίλησαν για την Ελλάδα και την κρίση στο βίντεο που είχαμε παρουσιάσει στο Mediagate.gr.

''Κανένας σταρ δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει σε δημοσιογράφο, αρκεί να έχει χρόνο να το κάνει'', λέει ο Τάσος στο περιοδικό Down Town.

''Mετά τις εικόνες των διαδηλώσεων που έκαναν τον γύρο του κόσμου, ο μέσος Αμερικανός φοβάται να επισκεφθεί την Ελλάδα... Αν δουν τους διάσημους να μιλούν θετικά για την Ελλάδα, μπορεί και οι τουρίστες να αλλάξουν γνώμη'', συνεχίζει.

Ο ίδιος έχει εμπειρία σε συναντήσεις με έλληνες και ξένους επώνυμους: ''αυτό που μου έχει συμβεί στην Ελλάδα και ποτέ στην Αμερική είναι να ζητούν να δουν την συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε ηθοποιούς, αλλά και σε πολιτικούς. Στην Αμερική οι πιο πολλοί σταρ σκέφτονται και ξέρουν τι θα πουν. Δεν θα απαντήσουν με ό,τι τους έρχεται στο μυαλό και μετά θα ζητήσουν το κείμενο πίσω προκειμένου να πετάξουν ό,τι δεν τους αρέσει''.

Keywords
Τυχαία Θέματα